Hotel Peralada genåbner med nye tiltag

Efter genåbningen af Golf Peralada den 23. november er turen nu kommet til Hotel Peralada, der igen slår dørene op for gæster den 23. december...

Efter genåbningen af Golf Peralada den 23. november er turen nu kommet til Hotel Peralada, der igen slår dørene op for gæster den 23. december, hvor den nye kok, Paco Pérez, en af Spaniens bedst kendte kokke, har designet en fantastisk julemiddag.

Med hele 5 Michelin-stjerner bag sig, er Paco Pérez’ navn kendt udover Spaniens grænser, og hans forbindelse til Hotel Peralada Wine Spa & Golf Resort intensiveres nu, hvor han fra marts overtager hele den gastronomiske ledelse. I en tid med stor kreativitet og professionel modenhed ønsker han nu, mere end nogensinde, at styrke sine bånd med Empordà-regionen, da han har stor tiltro til regionens gastronomiske potentiale.

Julens menu er inspireret af de traditionelle Empordà-retter, hvor produkter fra både havet og bjergene kombineres, da Paco Pérez mener at Empordà ikke kan forstås uden forbindelsen mellem Middelhavet og Pyrenæerne.

Udover golf åbner Hotel Peralada også for sit kendte spaområde, hvor vin spiller en stor rolle, ligesom på hele resortet, hvor traditionerne for vinproduktion går mere end 600 år tilbage i tiden.
Hotel Peralada, der for nylig blev renoveret af den berømte dekoratør Sandra Tarruella, er et vidunderligt sted at slappe af, nyde gastronomi og vine fra Empordà, udøve sport (ud over golfbanen har hotellet udendørs og indendørs swimmingpools og en padle-bane) og lad dig forkæle i dets spa. Det giver dig også mulighed for at besøge et unikt kulturelt kompleks i en af de bedst bevarede middelalderlandsbyer i vores land.

Men frem for alt er Hotel Peralada og Peralada Resort som helhed en bestemt måde at forstå livet på, et langsommere tempo og nydelsen af de små fornøjelser.  

Læs mere om Hotel Peralada Wine Spa & Golf Resort