Hobro Golfklub åbner dørene for alle med nyrenoveret Sparekassen Danmark lounge

Hobro golfklub har i vinter været i gang med at opgraderer deres Sparekassen Danmark Lounge med nyt inventar og nyt indskrivningsområde for golfspillere...

Hobro golfklub har i vinter været i gang med at opgraderer deres Sparekassen Danmark Lounge med nyt inventar og nyt indskrivningsområde for golfspillere.

De nye flotte rammer står klar til en forfriskning og en let anretning efter en god runde golf på banen i Hobro. Der serveres mad, fadøl, vin og sodavand og kaffemaskinen kan lave forskellige lækre varme drikke. Fra terrassen kan gæsterne se ud over landskabet og golfbanen med smukke Mariager fjord i baggrunden.

Få en forfriskning på vandreturen langs panoramaruten

Den flotte panoramarute, som løber fra lystbådehavnen i Hobro til Bramslev Bakker, på nordsiden af Mariager Fjord, kommer lige forbi Hobro Golfklubs Lounge.

Alle er velkomne til at kigge ind uanset om det er for at få vandflasken fyldt op, låne et toilet, give hunden lidt vand eller sætte sig  i Loungen eller på terrassen og få en is eller en forfriskning.

Hobro Golfklub glæder sig over de mange mennesker, som kommer forbi ude på vejen, og alle er velkomne til at komme ind og bruge klubbens faciliteter.

Lær at spille golf helt gratis i Hobro Golfklub

Golf er en af de sportsgrene hvor hele familien kan være med og konkurrerer mod hinanden på lige vilkår. I Hobro Golfklub kan du i 2022 lære at spille golf helt gratis ved at tilmelde dig til et af de mange begynderhold der kører gennem foråret. Skulle du blive bidt af en gal golfbold kan du efterfølgende spille resten af 2022 for 2500 kr. som medlem af Hobro Golfklub.

Træning og teori foregår på små hold og der tages hensyn til den enkelte deltager gennem golfundervisningen.

Læs mere om Hobro Golf