Golf i Portugal med NordicGolfers.com: En golfoplevelse du aldrig vil glemme

Golf i Portugal med NordicGolfers.com: En golfoplevelse du aldrig vil glemme

Velkommen til Golf i Portugal med NordicGolfers.com: Portugal er en af de mest populære golfdestinationer i Europa. Lad NordicGolfers.com hjælpe dig af sted på dit livs golfrejse til Portugal.

Portugal er et af de mest populære golfdestinationer i Europa, og det er ikke uden grund. Landet byder på fantastiske golfbaner i smukke og varierede omgivelser, et mildt klima året rundt og en varm og venlig gæstfrihed. Uanset om du vil spille golf på Algarvekysten, i Lissabon eller på Madeira, vil du finde en golfoplevelse, der passer til dine ønsker og behov.

Lad NordicGolfers.com hjælpe, når du skal booke din golfrejse til Portugal. Vi har et stort udvalg af golfbaner, golfresorts og hoteller i Portugal, som du kan vælge imellem. Vi har de bedste priser og tilbud på markedet, og vi tilbyder prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på din golfrejse. Derudover er vi medlem af Rejsegarantien, så du kan trygt booke din golfrejse hos os.

Se videoen her, hvor Jess fra NordicGolfers.com fortæller hvorfor I skal til Portugal på jeres næste golfrejse.


Algarvekysten er hjemsted for nogle af Portugals bedste og mest berømte golfresorts, såsom Quinta do Lago Resort, Monte Rei Golf & Country Club, Castro Marim Golfe & Country Club og mange flere.

Her skal du spille på golfbaner designet af nogle af golfsportens legender, såsom Jack Nicklaus, Nick Faldo og Arnold Palmer. Du kan også nyde de lange, hvide sandstrande, de charmerende fiskerlandsbyer og det livlige natteliv, som Algarve er kendt for.

Se mere om golf på Algarvekysten


Lissabon er Portugals hovedstad og en af Europas mest spændende storbyer, med en rig historie, kultur og gastronomi. Her kan du spille golf på nogle af landets ældste og mest prestigefyldte golfbaner, som ligger i smukke naturområder, tæt på byens centrum.

Du kan også overnatte på golfresorts, som tilbyder luksuriøse faciliteter og service. Lissabon er også et godt udgangspunkt for at udforske den portugisiske riviera, hvor du finder hyggelige havnebyer som Cascais og Estoril, samt den historiske by Sintra, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om Golf i Lissabon


Madeira er en øgruppe i Atlanterhavet, som tilhører Portugal. Madeira er kendt for sin enestående natur, med frodige bjerge, farverige blomster og spektakulære udsigter. Her kan du spille golf på tre spændende og udfordrende golfbaner, som har en ubeskrivelig smuk udsigt over havet og øerne.

Du kan også opleve den charmerende hovedstad Funchal, som har en hyggelig atmosfære, gode restauranter og et levende marked.

Læs mere om Golf På Madeira


Golf i Portugal er en golfoplevelse, du aldrig vil glemme. Book din golfrejse i dag hos NordicGolfers.com, og glæd dig til at spille på nogle af Europas bedste golfbaner, i et land, der har det hele.

Velkommen til golf i Portugal med NordicGolfers.com!

Få et tilbud på din næste golfrejse