Casa de Campo Resort & Villas

Et caribisk golfparadis

Casa de Campo Resort & Villas i Den Dominikanske Republik har det hele - inklusiv Caribiens bedste golfbane

Få en fantastisk luksusgolfferie i Caribien på Casa de Campo Resort & Villas i Den Dominikanske Republik. Golfresortet har eksisteret i mere end 50 år og er kendt for sine 3 Pete Dye golfbaner - inklusiv Teeth of the Dog, som er Caribiens bedste golfbane.

Golfresortet har alt hvad du kan ønske dig, for at få en uforglemmelig golfferie; overnatning i lækre hotelværelser eller smukke villaer, 7 fremragende restauranter, en marina, ridecenter med polo, skydebane, fantastiske shoppingmuligheder og 3 private, uberørte, hvide sandstrande, samt ikke mindst de tre fantastiske golfbaner.

Caribiens bedste golfbane

På Casa de Campo Resort and Villas er golf ikke kun et tidsfordriv; det er en livsstil! Med golfbaner, der er skåret ud fra jorden, langs det uberørte Caribiske Hav, med udsigt over Chavónfloden, og som snor sig gennem det spektakulære område, er det ikke underligt, at denne klassiske sport er så integreret i det daglige liv på Casa de Campo Resort.

Uanset om du er nybegynder eller professionel, så er du garanteret en ekstraordinær og udfordrende golfrunde – og udsigten bliver man aldrig træt af! De fantastiske dominikanske golfbaner omfatter Teeh of the Dog, #1 i Caribien, Dye Fore og The Links. Hver golfbane vil udfordre og begejstre dig med sit unikke landskab og fascinerende Caribiske charme.

Læs mere om Casa de Campo Resort & Villas