En enestående hotel- og spaoplevelse ved Helsingør Strand

Marienlyst Strandhotel er indbegrebet af luksus og velvære

Marienlyst er et vidunderligt hotel, som ligger ned til havet ved Helsingør strand. Allerede i foyeren bliver du ramt af den luksuriøse atmosfære og den smukke indretning. Udsigten er uovertruffen med Kronborg Slot i baggrunden og Helsingborg i horisonten.

Under vores ophold boede vi i en uforglemmelig suite med balkon mod havet. Værelset var stort og smukt dekoreret i en luksuriøs stil med en sofa, lænestole, borde og stole og en meget behagelig stor seng. Prikken over i’et var det enorme badekar, hvor man kunne sidde og se ud over havet.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel

Hotellet har en stor og dejlig spa, med flere forskellige bassiner og saunaer. Der var masser af plads og mange komfortable senge at slappe af på. Der var også et roligt afslapningsområde, hvis du ville have det helt stille. Uanset hvor du var i spaen, havde vi en fænomenal udsigt til havet. Spaområdet har adskillige forskellige, sjove og unikke oplevelser, og højdepunktet var bestemt deres "signatur-saunagus", som er et guidet sauna-ritual, der består af 3 sessioner med en kølende dukkert i havet mellem sessionerne. En oplevelse man ikke må gå glip af!

Hotellet arrangerer ofte koncerter og stand-up shows. Mens vi var der, optrådte Medina i en intim koncert med middag. Det var en fantastisk oplevelse med god mad og underholdning i topklasse. Bagefter var der en festlig stemning i hotellets bar, og kasinoet var åbent til langt ud på natten.

Dette er et hotel, som du ikke kan få nok af, og du vil besøge det igen og igen. Vi kan varmt anbefale Marienlyst strandhotel.