Empordà Golf Club - Luksus på Costa Brava

Empordà Golf Club er for golfentusiaster, der søger sol, udfordring og luksus på Costa Brava

For skandinaviske golfentusiaster, der søger sol, udfordring og luksus, er Empordà Golf Club et must-visit denne sæson. Med sin beliggenhed i det naturskønne Empordà, omgivet af fyrretræsskove og bjerge, tilbyder resortet en perfekt blanding af sport og afslapning.

Golfresortet, kendt for sin elegante indretning og moderne faciliteter, er det ideelle udgangspunkt for at udforske de to 18 hullers golfbaner, Empordà Links og Empordà Forest. Golfbanerne har de seneste år været værter for afdelinger af Nordic Golf League og Swedish Golf Tour, hvilket understreger deres kvalitet og den udfordring, de tilbyder selv de mest erfarne golfspillere.

For nyligt er træningsområdet og short game-faciliteterne opgraderet med en opvarmnings-putting green og en ny stor putting green på 2000 m2, hvilket vil glæde golf PRO'er, når de træner grupper og deler ud af deres erfaring.

Det er ikke kun golfbanernes design, der tiltrækker golfere fra hele Skandinavien, men også den varme gæstfrihed og de førsteklasses faciliteter. Efter en dag på greenen kan du slappe af i hotellets saltvands-pool, nyde en massage eller forkæle dig selv med en middag på restaurant Entrecamps.

For dig, der ønsker at planlægge den perfekte golfrejse, tilbyder NordicGolfers.com skræddersyede pakker til Empordà Golf Club. Her kan du nemt booke sit næste golfeventyr og sikre sig en plads i solen på en af de mest eftertragtede golfdestinationer. Vi har flere gange besøgt det fantastiske golfresort på Costa Brava i Nordspanien, og vi deler gerne ud af vores erfaringer, når du skal booke din næste golfrejse.

Med sin kombination af udfordrende spil, luksuriøs komfort og nem adgang via NordicGolfers.com, er det ingen overraskelse, at Empordà Golf Club er blevet et yndet rejsemål for skandinaviske golfspillere.

Book din golfrejse til Empordà Golf Club