Elisefarm Golf Club udvider med nyt lækkert spa

Er du til golf og spa, så er Elisefarm Golf Club det det rigtige valg for dig. Her får du en udendørs sauna med udsigt over golfbanen, lækkert jacuzzi og meget meget mere.

En af Sveriges bedste golfbaner, Elisefarm Golf Club, har netop udvidet deres spaområde. Her får du nu en udendørs sauna med udsigt over golfbanen, 4 stk behandlingsrum, et elegant relaxområde med indendørs jacuzzi, sofagrupper og hvilesenge. Udenfor er der en stor pool med tre sektion af jacuzzi. Desuden er der også en stor tempereret pool.

- Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores virksomhed og nu var det tid til at at udbygge vores charmerede spaafdeling, udtaler ejer Ingrid Linné.

- Vi vil at besøgende skal opleve os som et frirum fra deres hverdag, en pause med "guldkant".  Vi er så galde for at vi nu kan tilbyde vores gæster nye skønne spaoplevelser, både indendørs og udendørs afslutter Ingrid Linné som driver Elisefarm sammen med sin mand Lars.

Her på NordicGolfers.com er vi glade for at tilbyde vores gæster de bedste golf- og spaoplevelser og Elisefarm Golf Club er bestemt et af de bedste steder vi kan anbefale.

Se golf- og spapakker til Elisefarm Golf Club her