5-stjernet luksus på La Hacienda i 2024 med åbning af Fairmont hotel

Efter renoveringen af linksbanen på La Hacienda er et 5-stjernet luksushotel den næste store nyhed fra det sydspanske golfresort

Spanske La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort, tidligere kendt som Alcaidesa, styrker deres ambition om at blive et af de mest eksklusive og luksuriøse golfresorts i hele Spanien ved at underskrive en aftale med Fairmont Hotel & Residences.

Det nye luksushotel åbner indenfor de næste 12 måneder med en officiel, og fuld, åbning i påsken 2024. Hotellet og villaerne vil rumme 323 værelser, som sammen med renoveringen af linksbanen fuldfører investeringsprojektet på mange millioner euro, der skal gøre golfresortet til et af de førende i Sydeuropa.

Fairmont Hotels & Resorts er et de mest berømte luksushotelbrands i verden med mere en 80 hoteller over hele kloden, herunder The Plaza i New York og The Savoy i London.

Fairmont La Hacienda vil bestå af 153 hotelværelser inklusiv tre juniorsuiter og to suiter med to soveværelser. Derudover vil 51 villaer fuldende resortet, så de når op på samlet 323 værelser.

Komplekset kommer til at rumme fem restauranter og barer, herunder en poolbar og en strandrestaurant, samt swimmingpools, spa, fitnesscenter, balsal og fleksible mødelokaler. Hertil kommer de to golfbaner, Heathland og Links, samt et moderne klubhus, halfway house med restaurant, driving range og træningsområde.

Javier Illán, præsident og CEO for Millenium Hospitality Real Estate, udtaler: "Vi er stolte over, at et globalt anerkendt brand som Fairmont har valgt at administrere vores hotel, især i en af Spaniens bedste luksusdestionationer. Jeg er overbevist om, at det fremtidige Fairmont-hotel vil være et benchmark for luksushoteller i Europa og uden tvivl et af de største aktiver i vores portefølje."

Golfresortet ligger i San Roque, Cádiz, tæt på Sotogrande, på et 400 hektar stort, indhegnet område med en spektakurær udsigt over Middelhavet, Gibraltar og Afrika.

Book din golfrejse til La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort