GOLFBANER OG GOLFRESORTS I ISABERG

Golf i Isaberg er en helt fantastisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på den smukke natur, som både byder på fjeld, skov og elv. Fjeldet Isaberg strækker sig op til 309 meter over havets overflade og danner en smuk baggrund til Isaberg Golfklubb, som ligger ud til elven Nissan.

Isaberg byder på overnatning direkte på golfbanen, i nærliggende hytter eller på de idylliske hoteller, der alle er omgivet af den smukkeste natur. Et golfophold til Isaberg er en oplevelse, du sent vil glemme; her finder du en fantastisk golfbane og masser af hygge og idyl.

Få tilbud på din næste golftur til Isaberg


GOLF I ISABERG

Når du booker et golfophold til Isaberg, venter der dig ikke alene en fantastisk golfoplevelse på de to 18 hullers golfbaner, du får også en naturoplevelse af de helt store i Isaberg Golfklubb.

Isaberg Golfklubb
Isaberg Golfklubb er et af Sverige største og mest naturskønne golfcentre med 2 skønne 18 hullers skov- og parkbaner med masser af vand i spil; her finder du udfordringer for golfere på alle niveauer. Östra bane er en sand test. Mange af golfhullerne kræver, at du slår et godt og langt slag fra tee, men banen kræver også, at du vælger den rette strategi samt er god til det korte spil. Västra bane er ikke nær så krævende som Östra bane, men det betyder bestemt ikke, at det er en walk-over. Forni anses for at være den nemmeste halvdel og kræver et godt og præcist udslag, mens golfbanen på bagni snævre ind og bliver smallere og mere kuperet.

GOLF I ISABERG - UDVALGTE GOLFHOTELLER

Golfpakke fra 2.415 SEK
læs mere

KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I ISABERG

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

FANDT DU IKKE DET GOLFOPHOLD DU SØGTE?

Hvis du ikke fandt det ønskede golfophold her på siden, kan du altid se alle vores golftilbud til et stort udvalg af golfdestinationer.

Vi tilbyder både golfrejser til vores nabolande, men også til størstedelen af Europa samt mere eksotiske golfdestinationer som Sydafrika, Dominikanske Republik og Thailand. Lad dig inspirere af de mange gode golftilbud. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette golftilbud til dig.

Se vores mange golfophold her