GOLF I MADRID OG OMEGN

Madrid er den perfekte destination for golfelskere med sine 19 spændende golfbaner, der ligger både i og omkring storbyen, samt sine utallige hoteller, der findes i alle prisklasser. Golf i den spanske hovedstad Madrid er for alle – her findes golfbaner på alle niveauer, lige fra små, charmerede pitch & putt bane, over udfordrende golfbaner for den øvede golfer, til golfbaner fra øverste hylde. Du finder blandt andet flere golfbaner i top-20 i Spanien, herunder Golf Santander, Real Moraleja, Real Puerta de Hierro, Real Sociedad Hipica Española samt Club de Campo Villa de Madrid. Her afholdes hvert år flere store turneringer, så du kender helt sikkert flere af golfbanerne fra TV, hvor flere af golfens helt store navne har vundet turneringerne gennem årene.

Foretrækker du storbyferie fremfor strandferie, skal du tage til Madrid! Den spanske hovedstad har alt, hvad hjertet begærer. Udover de mange golfbaner byder byen og regionen Madrid på masser af kultur, natur, historie, shopping og gastronomi.

Læs mere om Madrid

Tag på sightseeing i Madrid

Madrid har en lang og spændende historie, der har sat sit præg på byen. Siden 1561 har Madrid været Spaniens hovedstad, og byen er hjemsted for både regeringen og kongefamilien. Madrid har et af fantastisk, historisk centrum, Madrid de los Austrias, som er centreret omkring Plaza Mayor, byens hovedtorv. Herfra kan du gå på opdagelse i det aristokratiske Madrid, hvor du finder det smukke kongepalads, Palacio Real, Plaza de Oriente, operahuset og Almudena-katedralen.

Gran Via er den vigtigste gade i Madrid. I den livlige gade finder du både lækre butikker, stormagasiner og shoppingcentre. Vi anbefaler også, at du slår vejen forbi Mercado de San Miguel, hvor du både kan få en bid mad i form af tapas og shoppe. 

Imponerende kulturelle oplevelser

Madrid er kendt for sit fantastiske kulturelle udbud. Mere end 100 museer, 200 teatre, utallige gallerier og udstillinger former det kulturelle program. Byen er desuden hjemsted for forskellige festivaler, der samler de bedste repræsentanter fra den spanske kunstscene. Gran Via er Madrids svar på Broadway, så er du til musicals, kan du få en uforglemmelig oplevelse her.

Oplev nogle af de bedste museer i verden. Prado Museum, Thyssen-Bornemisza Museum og Reina Sofia Museum er nogle af byens vigtigste museer og danner sammen Madrids gyldne kunst-trekant. På museerne kommer du på en tidsrejse gennem Spanien, hvor der udstilles kunst fra forskellige perioder i landets historie.

En hyldes til gastronomien

Gastronomien er en vigtig del af Madrid. På alle de traditionelle barer, kan du få en lokal tapas eller cocido madrileño, når du har brug for en pause på din tur gennem storbyen. Madrids mere end 10.000 restauranter, 40.000 barer og 3.000 caféer tilbyder en bred vifte af retter, lige fra det traditionelle Madrid-køkken til de fjerneste afkroge af verden. Besøg de nye, moderne restauranter, hvor du kan nyde innovative retter, eller få en traditionel oplevelse på historiske restauranter, som har flere hundrede års historie bag sig. I Madrid finder du verdens ældste restaurant; Casa Botín, der har fungeret som restaurant uafbrudt siden 1725.

Kongerne af sport

For de sportsinteresseret et Madrid et sandt eldorado. Fodbold er Spaniens mest populære sportsgren, og byen har da også flere fodboldhold i landets bedste række. Besøg Real Madrids museum på Santiago Bernabéu eller Atletico Madrids musuem på Vicente Calderón. Her er altid godt besøgt. Falder dit besøg sammen med en fodboldkamp, kan du opleve stemningen fra de passionerede fans, der strømmer til stadion, for at følge deres helte.

Selvom fodbold fylder meget i Spanien, er det dog slet ikke alt. Madrid byder på masser af topsportsbegivenheder året rundt, så som tennis, padel, vandpolo, basketball osv. - og så er der selvfølgelig de mange fantastiske golfbaner, i og omkring byen, der bare venter på at du pakker din kuffert og golfbag og tager afsted på nye eventyr i Madrid.

Læs mere om Madrids mange muligheder: www.turismomadrid.es

Læs mere om golf i Madrid: www.asociacioncamposgolfmadrid.com

Få 3 tilbud på din golfrejse til Madrid

GOLFBANER I MADRID

Golf Santander

15 km fra centrum af Madrid

Golfpakke fra 596 EUR

Læs mere

Centro Nacional de Golf

Madrid

Golfpakke fra 596 EUR

Læs mere

Club de Golf Retamares

40 km fra centrum af Madrid

Golfpakke fra 596 EUR

Læs mere

Club de Golf Lomas Bosque

25 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Club de Campo Villa de Madrid

Madrid

Læs mere

Real Club Golf Las Rozas

25 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Real Club de Golf La Herrería

55 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Club de Golf La Dehesa

35 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Real Automóvil Club de España RACE

35 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Club de Golf Olivar de la Hinojosa

10 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Real Sociedad Hípica Española Club de Campo

35 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Real Club de la Puerta de Hierro

Madrid

Læs mere

El Encin Golf Hotel

40 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Club de Golf El Robledal

50 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Real Club La Moraleja

20 km fra centrum af Madrid

Læs mere

La Finca Golf Los Lagos

10 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Golf Park Madrid

15 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Golf Negralejo

20 km fra centrum af Madrid

Læs mere

Escuela de Golf de la Federación de Madrid

Madrid

Læs mere


KORT OVER MADRID

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

VIDEO | GOLF I MADRID