Har du husket det hele? - Alt du skal have med på din golfrunde

Har du husket det hele?

Her får du en liste med alt du skal have med på din golfrunde

Er du klar til at nyde en dejlig dag på golfbanen? Før du pakker din taske og kører afsted, er det en god idé at tjekke, om du har alt det nødvendige udstyr og tilbehør med dig. Her er en huskeliste over 17 ting, du bør have i din bag, når du skal spille golf.


1. - Nye bolde. Du kan ikke spille golf uden bolde, så sørg for at have et par nye bolde med dig. Det er altid rart at starte en runde med en frisk og ren bold.

2. - Brugte bolde. Hvis du har nogle gamle bolde liggende, kan du også tage dem med. De kan være nyttige, hvis du skal øve dig lidt, mens du venter på de andre spillere, eller hvis du har en dårlig dag og mister mange bolde.

3. - Gardering mod våde elementer. Det danske vejr kan være uforudsigeligt, så det er klogt at være forberedt på regn. Tag en paraply, et regntøj og et cover til din bag med, så du kan holde dig og dit udstyr tørt.

4. - Visitkort. Golf er en fantastisk sport til at netværke og møde nye mennesker. Du ved aldrig, hvem du støder på på golfbanen, så hav altid dit visitkort klar, hvis du får en god kontakt eller en forretningsmulighed.

5. - Førstehjælp. Det sker sjældent, at man kommer til skade på golfbanen, men det er bedre at være på den sikre side. Hav et plaster eller et lille førstehjælpskit med i din bag, hvis du får en vabel, et sår eller et insektbid.

6. - Solcreme. Solen kan være stærk, selv når det er overskyet, så beskyt din hud med solcreme. Det er også vigtigt at huske solbriller og en kasket eller hat for at undgå at blive blændet af solen.

7. - Tusch/marker. Du skal kunne markere din bold med et tydeligt tegn eller bogstav, så du kan genkende den blandt de andre bolde. Du skal også have en pen med til at udfylde dit scorekort.

8. - Håndklæder. Et håndklæde til dine jern er et must, så du kan tørre dem af efter hvert slag og holde dem rene og skarpe. Et håndklæde til dig selv er også en god idé, hvis du sveder meget eller skal tørre dit ansigt eller dine hænder.

9. - Scorekort. Et scorekort er nødvendigt for at registrere din score og følge dit handicap. Du kan også bruge det til at notere nogle statistikker eller tips undervejs på de forskellige huller.

10. - Tees. Tees er små plastik- eller træpinde, som du bruger til at placere din bold på ved udslaget. De findes i forskellige længder og farver, så vælg dem, der passer bedst til dit spil og dine præferencer.

11. - Ekstra strømper. Det kan være meget ubehageligt at gå rundt med våde strømper, hvis dine sko ikke er helt vandtætte eller hvis du træder i en vandpyt. Hav derfor et par ekstra strømper med i din bag, så du kan skifte dem ud efter behov.

12. - Penge. Det kan være sjovt at spille om lidt penge med dine venner eller golfpartnere, så hav nogle kontanter eller et betalingskort med dig. Du kan også bruge dem til at købe noget mad eller drikke i klubhuset eller fra baneservice.

13. - Markeringsmærke. Et markeringsmærke er en lille mønt eller disk, som du bruger til at markere din bolds position på greenen, når du skal løfte den og rense den eller flytte den væk fra en andens linje.

14. - Handsker. Handsker giver dig et bedre greb om køllen og beskytter dine hænder mod vabler og slid. Det er altid godt at have ekstra handsker med, så du kan skifte dem ud, hvis de bliver våde eller slidte.

15. - Energibar. Golf er en fysisk krævende sport, som kræver en masse energi. Det er derfor vigtigt at spise noget undervejs, så du ikke går sukkerkold eller mister koncentrationen. En energibar eller en frugt er et godt valg, da de er nemme at spise og giver dig hurtig energi.

16. - Vand. Vand er livsvigtigt, og du skal drikke rigeligt af det, når du spiller golf. Vand holder dig hydreret, køler dig ned og forbedrer din præstation. Hav altid en flaske vand med i din bag, og fyld den op, når du kan.

17. - Pitchfork. En pitchfork er et lille redskab med to eller tre spidser, som du bruger til at reparere de mærker, din bold laver på greenen, når den lander. Det er et tegn på god etikette at reparere dine egne og andres pitchmærker, så greenen forbliver i god stand.

Det var huskelisten til din golfrunde. Hvis du har disse 17 ting med dig, er du godt forberedt på at nyde en fantastisk dag på golfbanen. Husk også at have det sjovt og spille fair. God fornøjelse!

Book din næste golftur med NordicGolfers.com