Golfskole med NordicGolfers.com - 3 hurtige til bedre jernslag

Golfskole med NordicGolfers.com - 3 hurtige til bedre jernslag

Jernslag er nogle af de mest afgørende slag i golf, da de giver dig mulighed for at slå præcise og kontrollerede slag mod greenen.....

Hvordan bliver du en bedre golfspiller? Det er et spørgsmål, som mange golfentusiaster stiller sig selv, uanset om de er nybegyndere eller øvede. Golf er en sport, som kræver både fysisk og mental træning, samt en god forståelse for teknik, strategi og udstyr. Der er mange aspekter af golfspillet, som du kan forbedre, hvis du vil sænke dit handicap og imponere dine venner. Hos NordicGolfers.com synes vi du skal have lidt råd med, inden du skal på din næste golfrejse. 

Vi laver derfor en serie af guides, hvor vi vil  give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller i de forskellige dele af spillet: drive, jernslag, chip, pitch, bunkerslag og putning. - Så er du klar til din næste golfrejse med NordicGolfers.com

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com



3 hurtige til bedre jernslag

Jernslag er nogle af de mest afgørende slag i golf, da de giver dig mulighed for at slå præcise og kontrollerede slag mod greenen. Hvis du vil slå verdensklasse jernslag, skal du følge disse fire tips:

Tip 1:
Vælg det rigtige jern. Du skal kende dine afstande med hvert jern, så du kan vælge den, der passer bedst til situationen. Du kan bruge en afstandsmåler eller et GPS-ur til at måle din afstand til flaget eller greenen. Du kan også øve dig på driving range og notere dine gennemsnitlige afstande med hvert jern.

Tip 2:
Hav det rigtige setup. Dit setup er din position før du slår til bolden. Dit setup skal være afstemt med dit mål og tilpasset den type slag, du vil slå.

Tip 3:
Ram bolden først. Det er afgørende at ramme bolden først og derefter græsset, når du slår et jernslag. Det giver dig den bedste mulighed for at komprimere bolden og skabe den optimale bane og spin på den. Hvis du rammer græsset først, vil du miste fart og højde på dit slag. Hvis du rammer bolden for højt på køllebladet, vil du skabe for meget spin og miste længde på dit slag

Hvis du følger disse tips, vil du snart se en forbedring i dine jernslag. Du vil kunne slå mere konsekvente, præcise og kontrollerede slag mod greenen. Det vil gøre dit golfspil meget sjovere og lettere. God fornøjelse!

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com