Oplev det bedste af Tyrkiet på en golfrejse - NordicGolfers.com i Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet kan ikke beskrives med ord - NordicGolfers.com i Tyrkiet

Oplev det bedste af Tyrkiet på en golfrejse - Hvis du leder efter en unik og uforglemmelig golfoplevelse, så er Tyrkiet det perfekte valg for dig.

Hvis du er en golfentusiast, der leder efter en anderledes og spændende golfrejse, så bør du overveje at tage til Tyrkiet. Tyrkiet er et land med en rig historie, kultur og natur, som byder på mange attraktioner og oplevelser for enhver smag. Men det er også et land med nogle af de bedste golfbaner i verden, som vil udfordre og begejstre dig.

Tyrkiets golfmekka er Belek, en by i Antalya-provinsen på den sydlige middelhavskyst. Her finder du mere end 20 golfbaner af høj kvalitet, som er designet af berømte golfarkitekter som Nick Faldo, Colin Montgomerie og Peter Thomson. Banerne er omgivet af smukke landskaber med fyrreskove, sandklitter og søer. Du kan også nyde den fantastiske udsigt over havet og bjergene, mens du spiller.

Hvis du vil have en golfrejse ud over det sædvanlige, så skal du ikke tøve med at tage til Tyrkiet. Du vil helt sikkert få en uforglemmelig oplevelse af golf, kultur og natur i dette fantastiske land!

Vi har besøgt fire golfresort - se videoerne fra vores besøg i denne artikel.

Golf i Tyrkiet - NordicGolfers.com


Lykia World Antalya


Sueno Deluxe Belek


Voyage Belek Golf & Spa


Gloria Verde Resort