Luksus golfophold på Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg sikrer dig et golfophold fyldt med forkælelse og velvære!

Kurhotel Skodsborg er et vidunderligt og smukt hotel i luksuriøse omgivelser. Allerede når du kører ind ad indkørslen, bliver du nærmest lamslået af det imponerende hotel og den dekorative have. Kun få meter fra hotellet ligger Øresund og lige bagved ligger der et stort, smukt skovområde. Alt ved dette hotel udstråler luksus og elegance, både udvendigt og indvendigt. Værelset vi boede i, var flot indrettet med komfortable senge og en stor balkon med havudsigt.

Hotellet har et omfattende spaområde, som du ikke har lyst til at forlade igen! I den store, opvarmede pool på 100 m2 er der flere dyser, der giver en behagelig og afslappende massage. Der er også flere forskellige typer saunaer, og da vi var der tilbød spapersonalet forskellige ritualer, herunder "saunagus" og saltpeeling i dampsaunaen. Gå ikke glip af den dejlige jacuzzi udenfor på terrassen, hvor du også kan køle af i det kolde bad. Der er også mulighed for at gå ned til hotellets badebro, hvis du ønsker at tage en dukkert i Øresund.

Vi kan varmt anbefale Kurhotel Skodsborg – Du kommer garanteret til at få en spa- og gastronomioplevelse i verdensklasse. Glem ikke at pakke sko til en gåtur i skoven – det må du ikke gå glip af!

Læs mere og se golfpakker til Kurhotel Skodsborg