Skal du på golfrejse til Europas golfparadis?

Skal du på golfrejse til Europas golfparadis?

Europas golfparadis - Algarve i Portugal har nogle af de bedste golfresorts i Europa. Det er noget alle burde opleve.

Algarve er en af de mest populære golfdestinationer i Europa, og det er ikke uden grund. Her finder du over 40 golfbaner af høj kvalitet, der passer til enhver smag og niveau. Uanset om du er nybegynder eller professionel, kan du finde en golfbane, der udfordrer og glæder dig. Algarve byder også på et mildt klima, smukke strande, rig kultur og lækker gastronomi. Det er den perfekte kombination af golf og ferie.

Se udvalget af golfrejser til Algarve


Quinta do Lago Resort

Quinta do Lago Resort er et af de mest luksuriøse og prestigefyldte golfresorts i Europa, som ligger i den smukke Algarve-region i Portugal. Golfresortet tilbyder en unik kombination af natur, komfort og udfordring, som vil tilfredsstille enhver golfentusiast. Her er nogle af de grunde til, at du bør besøge Quinta do Lago Resort:

Resortet har tre fantastiske 18-hullers golfbaner, som alle er blandt de bedste i Europa. Du kan spille på Quinta do Lago North, Quinta do Lago South eller Laranjal Golf Course, som alle har deres eget karakteristiske design og sværhedsgrad. Golfbanerne er omgivet af den betagende Ria Formosa naturpark, som er et af Portugals syv naturvidundere. Du kan nyde den spektakulære udsigt over lagunen, sandbankerne og havet, mens du udfordrer dig selv med de forskellige huller. Du kan også træne dit golfspil på resortets driving range, puttinggreen eller golf academy.

Du overnatter på det dejlige Magnolia Hotel, som kun ligger 3 kilometer fra golfbanen. Her kan du vælge mellem at bo på et hotelværelse, eller en af Magnolia Hotels træhytter (Perfekt til familier og større grupper)

Golfresortet har mange faciliteter, som du kan benytte dig af under dit ophold. Du kan spise på nogle af de fremragende restauranter, som serverer det bedste fra det portugisiske og internationale køkken. Som gæst på Quinta do Lago Resort kan du også slappe af i spaen, hvor du kan forkæle dig selv med en massage eller en skønhedsbehandling. Hvis du mangler at brænde den sidste energi af, kan du også dyrke forskellige former for sport og motion på The Campus, som er resortets sports- og wellness-center. Her kan du spille tennis, padel, fodbold, cykling eller fitness. Du har også mulighed for at deltage i forskellige klasser, workshops og events.

Få tilbud på din næste golfrejse til Quinta do Lago Resort med NordicGolfers.com


Vidamar Hotel Resort Algarve

Vidamar Hotel Resort Algarve er et fantastisk sted at bo, hvis du vil nyde en luksuriøs og afslappende ferie i det sydlige Portugal. Hotellet ligger lige ved stranden, og har direkte adgang til den smukke Salgados strand, hvor du kan solbade, svømme eller gå en tur langs det azurblå hav. Hotellet har også flere pools, spa, fitness og restauranter, hvor du kan forkæle dig selv med god mad og drikke.

Golfresortet har moderne og komfortable værelser med balkon, gratis WiFi og fladskærms-tv. Hvert værelse har et badeværelse med masser af naturligt lys. Du kan vælge mellem forskellige typer af værelser, alt efter dit behov og budget. Du kan også bo i villaer med privat pool og terrasse, hvis du vil have mere plads og privatliv.

Hotellet er omgivet af en frodig naturpark, hvor du kan opleve det rige dyre- og planteliv i området. Du kan spille golf på det nærliggende Salgados Golf Course, som er en 18-hullers bane med udfordrende huller og en fantastisk udsigt over lagunen. Hvis du vil udforske mere af Algarve-regionen, kan du nemt komme til Albufeira, som er en livlig by med mange butikker, barer og restauranter.

Få tilbud på din næste golfrejse til Vidamar Hotel Resort Algarve med NordicGolfers.com


Monte Rei Golf & Country Club

Monte Rei Golf & Country Club er et luksuriøst golfresort i Algarve-regionen i Portugal, som tilbyder en enestående golfoplevelse på en Jack Nicklaus Signature golfbane. Golfresortet har smukke og rummelige villaer til korttidsleje, som er ideelle for familier eller venner, der vil nyde et verdensklasse resort i en unik algarvisk atmosfære. Et ophold på Monte Rei Golf & Country Club, er noget alle vil elske.

Golfbanen er designet med fokus på det kuperede landskab. Golfbanen er udfordrende og varieret, med strategisk placerede bunkers, vandhazarder og greens. Golfhullerne ligger isoleret fra hinanden, så man får en varieret og spændende golfoplevelse fra øverste hylde. Monte Rei Golf & Country Club tilbyder også rigtig gode træningsforhold, hvor kvaliteten igen kan ses og mærkes, samt et topklasse Golf Academy med et Swing Studio, hvor der analyseres og undervises i de nyeste teknikker.

Villaerne har alle komforten af et privat hjem, samtidig med at de tilbyder gæsterne de tjenester, man forventer af et luksushotel. Villaerne har gratis WiFi, fuldt udstyrede køkkener, stuer med tv og dvd-afspiller, badeværelser med masser af naturligt lys og balkoner eller terrasser. Villaerne har også adgang til pool, tennis, spa og gourmetrestauranter på resortet.

Golfresortet har mange faciliteter, som du kan benytte dig af under dit ophold. Du kan spise på Vistas Restaurant, som serverer det bedste af det portugisiske og middelhavskøkken med friske lokale råvarer. Derudover kan du afslutte dagen med afslapning i spaen, hvor du kan forkæle dig selv med en massage eller en ansigtsbehandling.

Få tilbud på din næste golfrejse til Monte Rei Golf & Country Club med NordicGolfers.com


Palmares Resort - Ocean Living & Golf

Palmares Resort - Ocean Living & Golf er et fantastisk golfresort i Lagos, Algarve, som tilbyder en unik oplevelse af strand, golf og natur. Resortet har en af de bedste golfbaner i Portugal, designet af den berømte arkitekt Robert Trent Jones Jr., som har skabt en harmonisk blanding af links, parkland og seaside huller. Golfresortet har også luksuriøse boliger til salg eller leje, som er bygget med respekt for det omkringliggende landskab og har en fantastisk udsigt over havet, lagunen og bjergene. En golftur til Palmares Resort - Ocean Living & Golf, er en sikker vinder.

Resortet har en 27-hullers golfbane, som består af tre sløjfer: Her får du masser af udfordring! Palmares Golf består af tre 9 hullers sløjfer, der kan spilles i en hvilken som helst rækkefølge. Det geniale ved anlægningen af sløjferne er at golfrunde er forskellig, afhængig af spillesekvensen. De tre 9 hullers sløjfer, Alvor, Lagos og Praia, har hver deres egen karakter og atmosfære.

Du kan under dit ophold nyde godt af de mange faciliteter, som du kan benytte dig af under dit ophold. Du kan spise på Palmares Beach House Hotel, som er et charmerende boutique-hotel med en fantastisk beliggenhed ved stranden. Hotellet har en restaurant, som serverer det bedste af det portugisiske og middelhavskøkken med friske lokale råvarer. Du kan også slappe af på hotellets pool, spa eller bar. Du kan også dyrke forskellige former for sport og motion på resortets fitnesscenter eller cykeludlejning.

Få tilbud på din næste golfrejse til Palmares Resort - Ocean Living & Golf med NordicGolfers.com


Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa

Hvis du vil spille golf i Algarve, har du et stort udvalg af hoteller og resorts, der tilbyder golfpakker og faciliteter. Et af de bedste er Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, som ligger i hjertet af solkysten, omgivet af nogle af Portugals fineste golfbaner. Her kan du nyde et luksuriøst ophold med adgang til seks pools med vandfald, Portugals største spa, en børneklub og fem restauranter. Du kan også benytte dig af hotellets gratis shuttlebus til Vilamoura Marina og Falesia-stranden, som begge ligger inden for 20 minutter.

Som gæst på Hilton Vilamoura har du mulighed for at spille på nogle af de bedste golfbaner i Algarve. Herunder blandt andet disse golfbaner, der ligger i nærheden af hotellet: Quinta do Lago, Monte Rei Palmares og Vidamar. Disse baner er alle designet af berømte arkitekter som Jack Nicklaus, Robert Trent Jones Jr. og Arnold Palmer, og de har været vært for store turneringer som Portuguese Open, World Cup of Golf og Solheim Cup.

Hvis du vil opleve disse fantastiske golfbaner og meget mere, så skal du ikke tøve med at bestille din golfrejse med NordicGolfers.com. Vi har mange års erfaring med at arrangere skræddersyede golfture til Portugal, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste pris på fly, lejebil og greenfee. Vi har også prisgaranti på alle deres golfpakker, så du kan være sikker på at få den bedste værdi for pengene. Kontakt os idag og lad os planlægge din drømme golfrejser til Portugal!

Få tilbud på din næste golfrejse til Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa