Lumine løfter sløret for en opgraderet Hills Course og.....

- Den omfattende renovering er en del af et renoveringsprogram på 2 mio. EUR

Lumine Mediterránea Beach & Golf Community, en af Europas førende golfdestinationer, har offentliggjort en opgraderet Hills Course og ombygning af Lakes Course klubhuset, hvilket sker forud for dette års European Tour kvalificeringsfinale, som finder sted 15. – 20. november i år.

Kernen i dette renoveringsprogram var et stort fairway-dræningsprojekt på Hills Course for at sikre, at græsset opretholder en høj kvalitet hele året rundt. De tilstødende spilleområder er blevet forbedret og er nu meget bedre defineret takket være tilføjelsen af næsten 20.000 planter og buske langs gangbroerne. Alle buggy-stier er også blevet opgraderet med nye kantsten og forbedrede ruter, hvilket sikrer, at strømmen af buggy-trafikken er mere effektiv, for bedre at beskytte fairway og rough.

Læs mere om Lumine Golf og se golfpaker

På Lakes Course er klubhuset blevet et endnu større omdrejningspunkt for gæster, der besøger Lumine, hvilket er et resultat af en større renovering, der tilbyder et enklere, mere åbent miljø, der fremhæver udsigten over det skræmmende par fem, 18. hul og vandet, der omgiver greenen.

Ved indgangen er receptionen også blevet moderniseret med ny log-in-teknologi, der gør check-in meget mere effektiv, mens pro-shoppen har fået en komplet opdatering, hvilket skaber en førsteklasses boutique-fornemmelse med forbedrede displayområder.

Calle Carlsson, administrerende direktør for Lumine Mediterránea Beach & Golf Community, sagde: ”Det har været en stor omgang, men vi er glade for resultaterne indtil videre, med mange flere ændringer, i de kommende måneder. Ændringerne har ikke kun forbedret spilbarheden af Hills Course, den eksklusive følelse, vi har skabt i Lakes Course klubhuset, forbedrer vores omdømme som en førende golfdestination. Vi ser frem til at byde velkommen til den næste generation af potentielle European Tour-spillere i november og ud over det de mange tusindvis af golfspillere, der besøger hvert år for at spille.

Opgraderingerne er afsluttet forud for European Tour Final kvalificeringsfinale, hvor Lumine vil byde over 150 golfspillere velkommen, i håb om at gøre sig fortjent til deres spillerettigheder i 2020.

Mike Stewart, turneringsdirektør, European Tour kvalificeringsfinale, sagde: ”Dette er det ottende år, vi har besøgt Lumine som en del af kvalificeringsskolen, og tredje gang det er vært for slutstadiet. Hver gang vi kommer tilbage, har teamet foretaget forbedringer og deres engagement i at præsentere begge golfbaner i top stand til arrangementet er meget imponerende. Vi får altid gode feedback fra spillerne og ser frem til at samarbejde med teamet, om at levere endnu en fantastisk begivenhed i næste måned.

Læs mere om Lumine Golf og se golfpaker