Hobro GK - Vind en Nissan Qashqai på hul 14

Vind retten til Hole In One bilen i et år!

Konkurrencen gælder for Hole-in-one på hul 14 i den periode konkurrencen løber og præmien gælder 12 måneders brug af bilen under nedenstående forudsætninger/ retningslinjer – herefter er det for egen regning. Hole in one bilen 2020 en sprit ny Nissan Qashqai!

Læs mere om Hobro Golf

Nedenstående retningslinjer gælder for præmien:
Bilen leveres med forsikring og vægtafgift betalt – så i forhold til driften skal vinderen kun betale drivmidler og vask m.v.

Forsikringen har en selvrisiko på kr. 5000 som betales af bilens bruger. Bilen må kun benyttes til privat kørsel – hvilket betyder at bilen ikke må bruges af firmaer eller andre i forbindelse med en virksomheds drift (håndværksmæssig arbejdskørsel eller lignende).

Bilen må kun benyttes til normal kørsel og skal afleveres i samme stand som da den blev taget i brug, – hvilket betyder at ødelagte sæder eller andet i bilen skal erstattes at brugeren. Der må ikke transporteres dyr i bilen og der må ikke ryges i bilen.

Vinderen underskriver og acceptere ved overtagelse af bilen den lejeaftale, som danner det juridiske grundlag for brug af bilen. Ved kørsel over 30.000 km. pr. år afregnes 1 kr. pr. kørt km.

Det skal præciseres, at det kun er ved Hole In One på banens Hul 14 at konkurrencen gælder.

I 2020 er der maximalt 1 spiller, der ved Hole In One på hul 14, kan vinde retten til bilen i et år.