Attraktive golfrejser til Spanien, Kanarieøerne og Marokko!

Se fantastiske golfpakker fra en af Verdens største hotelkæder - Melia Hotels

Meliá Hotel International er en af de største hotelkæder i verden og den største i hele Spanien, med 7 berømte brands og mere end 370 hoteller i 43 lande, på 4 kontinenter.

Vi har samlet et udvalg af Melias hoteller i Spanien, Kanarieøerne og Marokko, som tilbyder fantastiske golfpakker og gode oplevelser, uanset om du rejser med golfvennerne eller med familien.

Få 3 tilbud på din golfrejse


Marokko - Melia Saïdia Garden Golf Resort

Melia Saïdia Garden Golf Resort ligger på Marokkos nordkyst ud mod Middelhavet i den hyggelige lille fiskerby, Saïdia. Fra lufthavne i Oujda har du kun en køretur på 50 km, til du ankommer til golfresortet med en 18 hullers golfbane, kilometervis af lækker sandstrand, shopping center og en hyggelig marina.

Går din golfrejse til Marokko med det gode klima til golf, og søger du et lækkert golfresort tæt på stranden, er Melia Saïdia Garden Golf Resort det helt rette valg for dig.

Læs mere om Melia Saïdia Garden Golf Resort - Fra 230 EUR


Marokko - Sol Beach House Taghazout

Sol Beach House Taghazout danner rammen om en unik golfrejse nær Agadir på Marokkos Atlanterhavskyst. Bo i moderne bungalows direkte ud til stranden, spil golf på fantastiske golfbaner og nyd en afkølende svømmetur i swimmingpoolen efterfulgt af en lækker middag i restauranten. Kombinér din golfrejse med strand, luksus og spændende kultur, Sol Beach House Taghazout har det hele!

Læs mere om Sol Beach House Taghazout - Fra 290 EUR


Tenerife - Melia Jardines del Teide

Melia Jardines del Teide er et moderne luksushotel på Tenerife, kun 1,5 km fra nærmeste golfbane, Golf Costa Adaje. Golfhotellet er bygget op omkring et imponerende swimmingpoolområde og en smuk tropisk have, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske havudsigt.

Søger du service i topklasse på et lækkert hotel med fantastiske faciliteter og en placering tæt på golfbanen, er Melia Jardines del Teide det oplagte valg for din næste golfrejse.

Læs mere om Melia Jardines del Teide - Fra 620 EUR


Tenerife - Gran Melia Palacio de Isora

Gran Melia Palacio de Isora ligger på Tenerifes smukke vestkyst med Atlanterhavet på den ene side og Spaniens højeste bjerg, Teide, som en fantastisk baggrund til hotellet på den anden. På Gran Melia Palacio de Isora finder du alt, hvad du har brug for, for at få en perfekt golfferie, som du aldrig vil glemme. Her er luksuriøse værelser, fantastiske restauranter, en af Europas største saltvandsswimmingpools, og hotellets placering er desuden et perfekt udgangspunkt, for at besøge Tenerifes mange udfordrende golfbaner.

Læs mere om Melia Palacio de Isora - Fra 1.081 EUR


Tenerife - Sol Tenerife

Sol Tenerife ligger på strandpromenaden i Playa de las Americas på Tenerifes solrige sydkyst, og er det perfekte udgangspunkt for din golfrejse, hvis du ønsker at bo centralt og samtidig være tæt på golfbanen. Sol Tenerife byder på fantastisk havudsigt, stort swimmingpool-område, lækker mad, masser af underholdning samt et hyggeligt byliv.

Kun et par minutters kørsel fra Sol Tenerife finder du den 18 hullers golfbane Golf Las Americas, som byder på både spændende golfoplevelser og fantastiske naturoplevelser.

Læs mere om Sol Tenerife - Fra 540 EUR


Lanzarote - Melia Salinas

Melia Salinas ligger på den kanariske ø, Lanzarote, i et område, der minder om et atlanterhavsparadis med tropiske haver, spektakulære swimmingpools og fine hvide sandstrande. Bliv forblændet af den storslåede arkitektur og oplev det fantastiske luksushotel, hvor der delvist kun er adgang for voksne. Som gæst på Melia Salinas kan du spille golf på de to fantastiske golfbaner, Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf, som begge ligger indenfor kort køreafstand af hotellet.

Læs mere om Melia Salinas - Fra 450 EUR


Benidorm - Hotel Melia Villaitana

Hotel Melia Villaitana er et fantastisk 4-stjernet golfresort, beliggende i den populære ferieby Benidorm på Costa Blanca, ikke langt fra Alicante, i Sydspanien. Kom og oplev resortets charmerende atmosfære, deres eminente service, 2 fantastiske golfbaner, udsøgt gastronomi og aktiviteter for hele familien.

Læs mere om Hotel Melia Villaitana - Fra 251 EUR


Huelva - Melia Atlántico

Melia Atlántico ligger helt ud til stranden på Costa de la Luz i det allersydligste Spanien på grænsen til Portugal. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i første række til stranden og med udsigt til floden Carreras, så næsten ligegyldigt hvor på hotellet du befinder dig, har du udsigt til vand. Nyd hotellets mange lækre faciliteter, som en imponerende swimmingpool og et lækkert spaområde, efter en dag på en af områdets mange spændende golfbaner.  

Læs mere om Melia Atlántico - Fra 184 EUR


Costa del Sol - Meliá Marbella Banús

Meliá Marbella Banús ligger i et eksklusive Puerto Banús i Marbella på den berømte Golden Mile. Fra hotellet har du kun få minutters gang til den livlige havn i Puerto Banús og 6 km til centrum af Marbella. Området er kendt for sine mange golfbaner, og hotellets placering ud til stranden gør, at du kan kombinere golfspillet med afslapning på stranden og måske en shoppetur til Marbella. 

Læs mere om Meliá Marbella Banús - Fra 105 EUR


Costa del Sol - Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligger omgivet af en stor, smuk have, helt ud til stranden med en fantastisk havudsigt mellem Marbella og Estepona på Costa del Sol. Her finder du et nyåbnet og totalrenoveret hotel, som er et af kystens allerbedste hoteller. Indenfor få kilometer fra hotellet finder du flere udfordrende golfbaner, så du har mulighed for at få en golfferie med spændende og varieret golf. 

Læs mere om Sol Marbella Estepona Atalaya Park - Fra 275 EUR


Costa del Sol - Sol Don Pablo

Sol Don Pablo ligger på strandpromenaden direkte ud til de lækre strande i Torremolinos. Hotellet har en perfekt beliggenhed for en skøn golfferie, da det ligger i kort afstand fra både Málaga Lufthavn, byens centrum og Costa del Sols mange fantastiske golfbaner. Sol Don Pablo har gennem de sidste par år gennemgået en totalrenovering, og fremstår i dag som et moderne hotel med mange lækre faciliteter, så som hele 9 swimmingpools og flere lækre restauranter.

Læs mere om Sol Don Pablo - Fra 275 EUR