Vilamoura: Europas nye førsteklasses golfdestinasjon

DETAILS er i forkant med å utvikle Vilamoura til Europas ledende fritidsdestinasjon

Vilamoura, en perle i Portugals Algarve-region, er på vei til å bli Europas ledende reisemål for fritid og golf. DETAILS, en nyetablert uavhengig sports- og hotelladministrasjonsplattform, har overtatt noen av de mest prestisjefylte eiendommene i golfverdenen med en visjon om å heve Vilamoura til de aller beste i Europa.

Med kontroll over Dom Pedro Hotels and Golf Collection, som inkluderer den berømte Vilamoura Old Course, har DETAILS tatt fatt på en ambisiøs flerårig utviklingsplan. Planen inkluderer betydelige oppgraderinger som vil forvandle Vilamoura og gjøre den enda mer attraktiv for reisende som søker den ultimate fritids- og livsstilsopplevelsen på den iberiske halvøy.

I tillegg til Vilamoura Old Course, består Dom Pedro Hotels and Golf Collection av de populære hotellene Dom Pedro Portobelo, Dom Pedro Marina og Dom Pedro Vilamoura, samt golfbanene Victoria, Pinhal, Laguna og Millennium. Dom Pedro Victoria-banen har vært vertskap for European Tours Portugal Masters fra 2007 til 2022 og har sett seire av store navn som Padraig Harrington og Shane Lowry samt Englands Ryder Cup-veteran Lee Westwood.

I tillegg til Dom Pedro vil golfbanene Palmares, Vale Pisão og Aroeira (Pines Classic og Challenge) bringe DETAILS sin golfportefølje til totalt ni golfbaner.

Golfentusiaster kan se frem til ytterligere nyheter om DETAILS sine forbedringsplaner, som vil glede tilbakevendende reisende med den positive utviklingen av et allerede elsket reisemål.

Nuno Sepulveda, Co-Director ved DETAILS – Hospitality, Sports, Leisure, kommenterer: "Vi er veldig glade for å ta våre fantastiske eiendommer i Vilamoura til neste nivå. Det handler ikke bare om å forbedre og fremtidssikre våre utmerkede fasiliteter, men også sikre at våre gjester fortsetter å skape uforglemmelige minner."

Siden 2023 har DETAILS gjort betydelige endringer på lokasjonene med bærekraft som et sentralt element, og de ser frem til å dele sine fasiliteter i verdensklasse med gjestene. Utbyggingsplanene vil også omfatte opprettelsen av et toppmoderne multisportsanlegg samt betydelige oppgraderinger av Vilamouras eksisterende ridesenter.

Les mer om golf i Algarve