Populære Sueno Hotels i Belek

Sueno Hotels i tyrkiske Belek har to af områdets mest populære golfhoteller blandt de skandinaviske golfere

For skandinaviske golfentusiaster, der søger en kombination af luksus og fantastisk golf, er Sueno Hotels Golf Belek og Sueno Deluxe Belek i Tyrkiet det ultimative valg. Disse resorts tilbyder ikke kun to mesterskabsbaner, Dunes og Pines, som er højt rangeret blandt golfbanerne i Tyrkiet, men også en oplevelse af 5-stjernet luksus med all inclusive og spa.

Sueno Hotels Golf Belek er indbegrebet af komfort med rummelige værelser og et fuldservice spa, mens Sueno Deluxe Belek byder på en privat strand, et moderne-orientalsk designet spa- og wellnesscenter, og en række gourmetrestauranter. Deres beliggenhed i Belek-regionen, kendt for sin naturlige skønhed, gør dem til et paradis for golfspillere, der ønsker at spille golf i idylliske omgivelser.

Med direkte adgang til Middelhavets blå vande, luksuriøse faciliteter og uovertruffen gæstfrihed, er Sueno Hotels Golf Belek og Sueno Deluxe Belek de perfekte destinationer for skandinaviske golfspillere, der søger en ferie, hvor de kan dyrke deres passion for golf og samtidig nyde en afslappende og fortryllende atmosfære.

Få tilbud på din golfrejse til Tyrkiet