Yachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee – Et hyggeligt hotel med en helt fantastisk beliggenhed direkte på søbredden af Chiemsee i Sydtyskland. Spil golf på hele 11 golfbaner med stor variation, men altid højt niveau

Yachthotel Chiemsee

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 510 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
90 km syd for München

Golfen am Chiemsee

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
3 x middag
1 x velkomstdrink
2 x greenfee
Fri adgang til spa

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Vælg mellem: Chiemsee GC Prien, GC Höslwang, GC Mangfalltal, GC Schloss Maxlrain, GC Reit im Winkl, GC Ruhpolding, GC am Obinger See, GC Chieming, GC Berchtesgadener Land, GC Achental, GC Anthal-Waginger See

Se detaljer

Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee ligger syd for München helt ud til bredden af den smukke sø, Chiemsee. Fra hotellet har du den mest betagende udsigt til søen og de mange både, hvilket er dejligt afslappende at betragte efter en dag fuld af golfoplevelser. Som gæst på Yachthotel Chiemsee har du mulighed for at spille golf på hele 11 forskellige golfbaner i området, den ene smukkere og mere udfordrende end den anden.

Søger du en golfrejse til de Sydtyske Alper, hvor du bor på et hyggeligt hotel med lækre faciliteter og mange golfbaner i nærheden, er Yachthotel Chiemsee det helt rette valg for dig. 

Overnatning

De rummelige og smukt indrettede værelser på Yachthotel Chiemsee indbyder til hygge og afslapning. Efter din golfrunde kan nyde den fantastiske udsigt over enten søen eller de sydtyske bjerge, mens du slapper af på dit værelse. 

Værelserne indeholder komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, opholdsplads, fladskærms-tv og gratis WiFi. Kort sagt, her er alt hvad du har brug for, for at få en fantastisk golfferie.

Restaurant

På Yachthotel Chiemsee bliver du forkælet dagen lang med kulinariske lækkerier, lige fra morgenstunden til du går i seng. Den stemningsfulde restaurant er indrettet i en rustik men elegant stil. Det venlige og servicemindede personale sørger for, at du kommer til at opleve traditionel bayersk hygge, mens du nyder dine måltider. 

Til morgen venter der dig en stor og afbalanceret morgenbuffet, som du i de varme måneder kan nyde på hotellets terrasse, mens du forbereder dig på din golfrunde. Til frokost og aften kan du se frem til lækre og kreative menuer, som altid fremstilles af de friskeste råvarer, hovedsageligt fra lokale producenter.

Spa og wellness

Velvære er i højsæde på Yachthotel Chiemsee. Svøm et par baner i den store indendørs swimmingpool, slap af i den udendørs jacuzzi, få varmen i den finske sauna efterfulgt af et forfriskende dyp i søen. Afslut din ophold i spaområde i det asiatisk inspirerede afslapningsområde, hvor du kan slappe af til beroligende musik, mens du gennemgår dagens golfrunde i tankerne.

Golfbaner

Yachthotel Chiemsee arbejder sammen med hele 11 spændende golfbaner i nærområdet, som du frit kan vælge mellem. Tættest på hotellet ligger Chiemsee GC Prien, GC Höslwang og GC Chieming.

Chiemsee GC Prien ligger en kort køretur på 5 kilometer ind i landet på et plateau, hvor der er anlagt en fantastisk 18 hullers golfbane. Golfbanen er kuperet og med stor variation i udformningen af golfhullerne. Det skrånende landskab, de mange gamle træer og beplantningen er med til at give dig en udfordrende golfrunde i naturskønne omgivelser.

Små 20 km mod nord ligger GC Höslwang, som er en spændende 18 hullers golfbane med mange vandhazarder og søer, som du hele tiden skal tage højde for på din vej frem mod greenen. Golfbanen er anlagt så du har en fordel ved at have en strategisk tilgang til din golfrunde frem for at bruge styrke.

På den modsatte side af søen, Chiemsee, ligger GC Chieming, som du når efter en køretur på en halv time i helt fantastisk natur. Indrammet af tæt skov ligger en 18 hullers golfbane, hvorfra du har en fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge. Golfbanen er anlagt i et blidt morænelandskab og langs fairways står frodige frugttræer, som leder dig frem mod de altid velholdte greens. Her er udfordringer for alle, både øvede og nybegyndere.

Går din næste golfrejse til Sydtyskland, og søger du en varieret golfoplevelse og et hyggeligt hotel med en helt fantastisk beliggenhed, så er Yachthotel Chiemsee helt klart et besøg værd.

Yachthotel Chiemsee faciliteter

 • 100 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Yachthotel Chiemsee

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Yachthotel Chiemsee

Anmeldelser

10.0 (1 anmeldelser)

God oplevelse

af
Vis flere

Kort

Yachthotel Chiemsee
Harrasser Straße 49
83209 Prien am Chiemsee

+49 8051-6960
www.yachthotel.de

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Yachthotel Chiemsee

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!