Van Der Valk Golf Resort

Van Der Valk Golf Resort – Et hyggeligt golfresort i Florida med en spændende 18 hullers golfbane og mulighed for at spille et stort udvalg af golfbaner i nærområdet. Overnat i lækre villaer med egen swimmingpool

Van Der Valk Golf Resort

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Villa
 • Spa/wellness
 • Træningsophold
 • Golfpakke Fra 7.995 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Van Der Valk Golf Resort

Inkl. fly
115 km fra Orlando

Golfpakke - 7 dage

7 x overnatning i villa
Reduceret greenfee til 7 forskellige golfbaner
Inkl. fly, billeje og leje af golfbag

Prisen er pr. person ved 6 personer i delt villa 

Se detaljer
Inkl. fly
115 km fra Orlando

Golfpakke - 14 dage

14 x overnatning i villa
Reduceret greenfee til 7 forskellige golfbaner
Inkl. fly, billeje og leje af golfbag

Prisen er pr. person ved 6 personer i delt villa 

Se detaljer
Fra 10.995 DKK
Book nu Få Tilbud

Van Der Valk Golf Resort

Van Der Valk Golf Resort er et lækkert golfresort, som ligger halvanden times kørsel fra Orlando lufthavn. Golfresortet ligger direkte ud til golfbanen på Lakeside Country Club, hvor du kan spille en spændende 18 hullers mesterskabsbane. 

Overnat i lækre villaer med egen pool, spil golf på hele 9 forskellige golfbaner, der alle ligger inden for kort afstand af hotellet og nyd godt af Floridas mange seværdigheder. Kort sagt; Van Der Valk Golf Resort har alt hvad du har brug for, for at få en uforglemmelig golfrejse.

Golfbaner

Direkte ved Van Der Valk Golf Resort ligger den 18 huller golfbane Lakeside Country Club, hvor første tee ligger i gåafstand fra din villa. På den 18 hullers mesterskabsbane mødes du af fairways afgrænset af høje ege- og pinjetræer og af et stort antal strategisk placerede bunkers, som fører dig frem mod de kuperede greens. På 4 af golfbanens huller spiller du rundt om en gammel fosfatmine, hvilket giver golfhullerne et spændende layout med mange doglegs. 

Udover golfresortets egen golfbane, kan du vælge mellem 8 andre golfbaner, som alle ligger inden for en times kørsel af Van Der Valk Golf Resort. På nogle golfbaner er buggy obligatorisk i vintermånederne, og denne skal betales direkte på golfbanen.

Inden for få kilometer fra Van Der Valk Golf Resort finder du de fire golfbaner: The Oaks G&CC, Skyview G&CC, The Meadows G&CC og den 9 hullers golfbane Brentwood Farms Golf Club. The Oaks G&CC er en 18 hullers mesterskabsbane i naturskønne omgivelser med et skotsk inspireret layout. Skyview G&CC byder på en 18 hullers golfbane med store højdeforskelle, hvilket giver dig nogle fantastiske udsigtspunkter ud over området. The Meadows G&CC er en spændende 18 hullers parkbane med udfordrende fairways og uforudsigelige greens, hvilket kan give alle golfere sved på panden.

Hvis du kører lidt længere væk fra Van Der Valk Golf Resort finder du Plantation on Crystal River CC, Citrus Springs G&CC og Miona Lake Golf Club, som alle kan nås på ca. en halvtime. Plantation on Crystal River CC er et 27 hullers golfanlæg med et typisk layout for Florida med både vand og mange bunkers, som du skal indregne i din spilstrategi. Citrus Springs G&CC er en bølgende 18 hullers golfbane med mange træer langs fairway. Miona Lake Golf Club er en billedskøn 18 hullers golfbane med smalle fairways og små drilske greens, som kan udfordre selv øvede golfere.

The Country Club at Silver Springs Shores ligger omkring en times køretur fra Van Der Valk Golf Resort og byder på et klassik design for Florida med vand i spil på 8 huller.

Uanset hvilken golfbane du vælger at spille, er der masser af udfordringer på golfbaner af vidt forskellige karakter og med hvert sit unikke særpræg.

Overnatning

På Van Der Valk Golf Resort overnatter du i lækre villaer med fra 2-4 soveværelser, minimum 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken, spiseplads samt stue med sofagruppe og fladskærms-tv. Derudover har du en overdækket swimmingpool, hvor du kan slappe af med en svømmetur efter din golfrunde. Ved pool-området har du desuden liggestole og havebord, hvor du kan nyde udsigten til golfresortet. Du kan mod et gebyr leje en grill, så du kan lave mad udendørs og nyde Floridas fantastiske klima.

Restaurant

Hvis du har lyst til at spise ude, findes der også råd for dette på Van Der Valk Golf Resort, som byder på en hyggelig restaurant. Restauranten tilbyder europæisk inspirerede retter, som frisk fisk, pasta, kylling og steaks, som altid serveres på en indbydende og kreativ måde. Du kan nyde dine måltider på restaurantens hyggelige terrasse, som har udsigt over golfbanens første tee. Efter din golfrunde kan du også få lidt koldt at drikke på terrassen, mens du dele dine oplevelser fra golfrunden med golfresortets andre gæster. 

Søger du en golfoplevelse i USA, hvor du bor i lækre villaer direkte ved golfbanen, og samtidig har mulighed for at spille flere forskellige golfbaner i nærområdet, er Van Der Valk Golf Resort det helt rette valg for dig.

Van Der Valk Golf Resort data om banen

18 huller
Par 72
5854 meter fra blå tee
5596 meter fra hvid tee
5105 meter fra guld tee
4923 meter fra rød tee

Van Der Valk Golf Resort faciliteter 

 • 70 villaer
 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping- og putting greens 
 • Restaurant
 • Terrasse
 • Have
 • Swimmingpool
 • Fitness
 • Tennis
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Van Der Valk Golf Resort

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Van Der Valk Golf Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Van Der Valk Golf Resort

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Van Der Valk Golf Resort
4543 East Windmill Drive
34453 Inverness, Florida

+1 352 637 1140
www.valkusa.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Van Der Valk Golf Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!