The Old Millhouse

The Old Millhouse - Skøn landejendom, tæt på Edinburg. Perfekt til grupper, som vil spille nogle af Skotlands bedste baner og nyde et privat golfophold i smukke omgivelser

The Old Millhouse

 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 165 GBP
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til The Old Millhouse

Specialtilbud 3 for 2!
10 km fra Edinburgh

The Old Millhouse Golfers Retreat

3 x overnatning i eget hus
3 x morgenmad
1 x 2-retters middag
1 x velkomstkurv

Prisen er pr. person ved 10 personer i huset
(totalpris for huset starter fra 3500 GBP)

Min. 2 nætter i lavsæson
Min. 5 nætter i højsæson
1200 GBP ekstra overnatning

Se detaljer

The Old Millhouse

The Old Millhouse ligger i den skotske by, Dalkeith, kun 10 km fra Edinburgh centrum og 20 minutters kørsel fra lufthavnen. The Old Millhouse ligger ved floden Esk, smukt integreret i en 3,5 hektar stor, privat have. Huset har plads til op til 10 personer i 5 luksuriøse værelser, som hver har eget ensuite badeværelse. The Old Millhouse er derfor perfekt til en golfferie med alle golfvennerne, hvor i kan spille nogle af Skotlands fineste golfbaner og samtidig have masser af privatliv og den smukke skotske natur lige uden for døren.

Golf

Der er cirka 22 golfbaner inden for rækkevidde, inklusiv nogle af Skotlands fineste baner, såsom Muirfield, som er blevet kåret til en af Verdens 5 bedste golfbaner, Gullane GC og Musselburgh GC. Du kan tilmed køre langs den smukke rute, kaldet Skotlands Golf Coast, som gør det nemt at komme rundt mellem de forskellige golfbaner. Uanset hvilken bane du vælger, er du garanteret en fantastisk golfrunde på nogle skønne park- og linksbaner.

Golfens historiske hjemsted, St. Andrews, og The Royal & Ancient Club ligger lidt længere væk fra The Old Millhouse, men det er stadig muligt at tage den dagstur til banerne. The Old Millhouse giver dig masser af muligheder på din golfrejse og er altid behjælpelig med at booke tee times og transport, hvis dette behøves, samt give forslag til ruter og restauranter.

Huset

The Old Millhouse har en moderne, luksuriøs finish, samtidig med at der er brugt originale, råmaterialer, såsom sten og træ. Kombinationen af antikviteter og moderne design reflekterer denne balance: du får en traditionel, landlig følelse, men du har også WiFi, Sonos højtalersystem og ”power showers” på alle badeværeser.

Ejeren, Sally de Waard, har kærligt håndplukket hvert element i husets indretning, fra de udsøgte tekstiler og tæpper, til malerier og keramik: hendes elegante stil fusionerer et klassisk britisk look, med et strejf af det koloniale og Fjernøsten, og det er en af de ting, der gør The Old Millhouse så speciel.
I stueetagen er det storslåede solrum placeret: med glas på tre sider er det det ideelle sted at nyde den fantastiske udsigt til haven. Den imponerende pejs, sofaer du kan synke ned i, og et spisebord, med ti siddepladser, gør dette til husets midtpunkt.

Et glinsende og professionelt køkken, med morgenmadsbar, har alle de apparater, du har brug for. Personalet vil med glæde tage imod en online bestilling på forhånd, fra supermarkederne Waitrose eller Tesco, så du har alt hvad du skal bruge ved ankomst. Køleskabet er altid fyldt op til dit besøg - ikke kun med dagligvarer som brød, smør, mælk og læskedrikke, masser af is og friske frugter, men også lækkerier fra delikatessen, såsom kødpålæg og oste. Det betyder, at der altid er en snack eller et let måltid, hvis du ankommer sent. Og ikke at forglemme de friske æg fra egne fritgående høns!

En "butler" -service kan tilbydes – du skal blot give indkøbslisten til personalet, og de henter dine forsyninger til dig under dit ophold. Hvis du gerne vil have en ægte weekend med forkælelse, kan du gøre brug af en formel middag, tilberedt af det prisbelønnede, foretrukne cateringfirma, Hickory. Sammensæt den perfekte menu, ved hjælp af sæsonbestemte ingredienser fra Skotlands rige spisekammer.

The Old Millhouse er blevet tildelt prisen "The Scottish Thistle Awards, Best Self Catering Experience in The Lothians and Borders". Læs mere her

The Old Millhouse faciliteter

 • 1 hus
 • 5 dobbeltværelser
 • Golfbane inden for 3 km
 • Eget køkken
 • Stue/spisestue
 • Pejsestue
 • Bar
 • Cateringservice
 • Terrasse
 • Have
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til The Old Millhouse

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - The Old Millhouse

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

The Old Millhouse
40 Newmills Rd
EH22 2AQ Dalkeith

+44 01316601767
www.oldmillhouse.co.uk

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.