The Chedi Andermatt

The Chedi Andermatt - Eksklusivt golfhotel i Andermatt, Schweiz, som byder på overnatning i luksuriøse værelser, 4 enestående restauranter og barer, et moderne træningscenter og et helt eminent spaområde

The Chedi Andermatt

 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 803 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til The Chedi Andermatt

100 km fra Zürich

Tee-Off in Style

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
1 x velkomstdrink
1 x 4-retters middag i The Restaurant
2 x greenfee Andermatt GC
Fri adgang til spaområde

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

The Chedi Andermatt

The Chedi Andermatt er det bedste 5-stjernede deluxe hotel i Schweiz! The Chedi ligger i byen Andermatt, 100 km syd for Zürich, og vil med sikkerhed betage dig med dets autentisitet og dets usædvanlige kombination af stilfuldt alpinsk design og et asiatisk udtryk. The Chedi ligger i hjertet af de schweiziske alper, 1.447 meter over havets overflade, og byder på overnatning i luksuriøse værelser, 4 enestående restauranter og barer, et moderne træningscenter og et helt eminent spaområde.

Golf

Golfentusiaster kan spille golf på Andermatt GC, som er en 18 hullers par 72 mesterskabsbane, bare få minutter fra The Chedi Andermatt. Denne bane er designet med tanke på økologi og ligger smukt integreret i naturen, mellem de schweiziske alper. Banen minder om en skotsk linksbane og er over 6.000 meter lang, designet til at kunne være vært for internationale mesterskaber og er en af de mest attraktive baner i Alperner.

Hvis du vil prøve andre baner under dit ophold, har du 3 andre golfbaner i nærheden: Sedrun, Realp og Source du Rhône, som har alle en 9 hullers bane!

Værelser

På The Chedi Andermatt er kun det bedste godt nok! Lad dig blive forført til en alpinsk-asiatisk verden i værelser med mørkt træ, bløde lædersofaer og blide farver. Alle værelser har minimum 52 m2 med store vinduer, som giver masser af naturligt lys til værelserne samt en unik udsigt til bjerglandskabet.
Du vil med sikkerhed sove godt og komfortabelt i de eksklusive Hästens-senge og du vil uden tvivl elske de luksuriøse badeværelser, som er inspireret af asiatisk arkitektur. Store badekar, opvarmede gulve med naturlige sten og en separat regn-bruser byder dig ind til velvære og afslapning.

Restaurant

The Chedi Andermatt byder også på exceptionelle kulinariske oplevelser; vælg mellem 4 forskellige, udsøgte måder at forkæle dig selv på!

The Restaurant vil friste dig med retter fra 2 forskellige, stilfulde åbne køkkener. Her kan du se din mad blive tilberedt helt fra bunden af, imens du er omgivet af udsøgte aromaer. The Restaurant har 15 GaultMillau point og vil tryllebinde dig, ikke kun på grund af gastronomien, men også på grund af den unikke atmosfære. Et af højdepunkterne i The Restaurant er vin- og ostekælderen: en 5 meter høj glasvæg hvor connaisseurs kan beundre de mange lækkerier!

The Japanese Restaurant frister dig med autentiske japanske retter i absolut topklasse. Nyd delikatesser som sushi, sashimi, tempura og teppanyaki. De moderne 5- eller 10-retters Kaiseki menuer, som er en specialitet på The Japanese Restaurant, sikrer dig en autentisk oplevelse og kombinerer smag, konsistens, form og farver i perfekt harmoni. En japansk middag vil ikke være fuldendt uden et glas sake og The Japanese Restaurant har det mest omfattende udvalg af sake i hele Schweiz. The Japanese fik i 2017 tildelt 1 Michelinstjerne og 16 GaultMillau point.

Spaområde

Det 2.400 m2 store spaområde byder på et spa- og sunhedskoncept, som gør The Chedi Andermatt til et af de mest attraktive spahoteller i Schweiz. Spaområdet imponerer med store pools og saunaområder, den tibetanske lounge samt behandlinger fra de fjerne Østen, som bliver skræddersyet til dine behov. Du kan også svømme et par baner i den 35 meter lange og elegante udendørs pool, hvor du har en fantastisk udsigt til de smukke omgivelser.

The Chedi Andermatt faciliteter

 • 123 eksklusive værelser
 • 2 restauranter
 • 2 barer
 • Lounge
 • Bibliotek
 • Golfbane inden for 3 km
 • Spaområde
 • Inden- og udendørs pool
 • Dampbad
 • Sauna
 • Massage
 • Spabehandlinger
 • Frisørsalon
 • Fitness
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til The Chedi Andermatt

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - The Chedi Andermatt

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

The Chedi Andermatt
Gotthardstrasse 4
CH-6490 Andermatt

+41 (0)418887799
www.andermatt-swissalps.ch

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

The Chedi Andermatt

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!