The Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & SpaThe Alpina Mountain Resort & Spa

The Alpina Mountain Resort & Spa

The Alpina Mountain Resort & Spa – Spil golf på tre fantastiske golfbaner, nyd en lækker gourmetmiddag og slap af i det elegante spaområde i den schweziske landsby, Tschiertschen

The Alpina Mountain Resort & Spa

 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 512 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til The Alpina Mountain Resort & Spa

The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa
The Alpina Mountain Resort & Spa

Golf Pleasure Package

3 x overnatning
3 x morgenmad
1 x 3-retters gourmetmiddag
3 x greenfee Lenzerheide GC, Alveneu GC eller Domat/Ems GC
1 x golfmassage (25 min.)

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
Gyldig i perioden: 13.05 - 28.10

Se detaljer

The Alpina Mountain Resort & Spa

The Alpina Mountain Resort & Spa er et historisk hotel i den maleriske alpelandsby, Tschiertschen, i Schweiz, som inden for de seneste år har gennemgået en gennemgribende renovering, så det i dag fremstår som et lækkert hotel med moderne faciliteter. Spil golf på tre fantastiske golfbaner, nyd en lækker gourmetmiddag og slap af i det elegante spaområde.

Hotellet er bygget i en charmerende alpinsk stil, hvor mange af de gamle detaljer er bevaret, både indendørs og udendørs. Dette er med til at skabe en indbydende og hyggelig stemning, som gør at du med det samme, du ankommer til The Alpina Mountain Resort & Spa, kan nyde dit golfophold fuldt ud.

Værelser

De moderne og lyse værelser på The Alpina Mountain Resort & Spa er indrettet med smukke træmøbler i en moderne alpinsk stil. Værelserne er indrettet med fuld fokus på din søvnkvalitet, hvilket sikrer, at du vågner op fuldt udhvilet og klar på en dag fuld af spændende oplevelser på golfbanen. Når du vågner, kan du, så snart du ser ud ad dit vindue, nyde synet til de imponerende Alper, der omkranser hotellet.

Restaurant

I den prisbelønnede restaurant på The Alpina Mountain Resort & Spa serveres der fantastiske gourmetretter, som pirrer dine smagsløg. Restauranten fokuserer på traditionelle retter tilberedt med stor kreativitet og mange spændende smagsoplevelser. Råvarerne stammer hovedsageligt fra lokale producenter, hvilket sikrer dig de allerfriskeste råvarer af høj kvalitet.

I Panorama Restaurant kan du nyde de lækre retter med en imponerende udsigt til Alperne, og er vejret til det, kan du også spise dine måltider på terrassen under åben himmel. I restauranten serveres både traditionelle schweiziske retter, men også asiatiske specialiteter.

Restaurant La Belle Époque er hjemsted for de største kulinariske oplevelser. Her kan du nyde din gourmetmiddag i en fortryllende stemning i stearinlysets skær. Restauranten er indrettet i en fantastisk art-nouveau stil og stammer tilbage fra hotellets opstart i 1897.

Spa og wellness

I The Alpina Mountain Resort & Spas indbydende spaområde kan du slappe af efter en af med spændende oplevelser på golfbanen. Lad tankerne flyve, mens du slapper af i saunaerne og dampbadet eller koble af i den udendørs jacuzzi og kneipp-bassinet.

Har du ømme muskler efter din golfrunde, er der også råd for dette. Du kan bestille en lindrende massage- eller en afslappende skønhedsbehandling, der får dig til at føle dig som et helt nyt menneske.

Golfbaner

Kun et kvarters kørsel fra The Alpina Mountain Resort & Spa finder du Golf Club Domat/Ems, som byder på 27 spændende golfhuller, der kan give selv øvede golfere udfordringer. Golfbanen er beliggende i naturskønne omgivelser uden for byen, Chur, med en imponerende udsigt til de tårnende Alper. Golf Club Lenzerheide ligger 27 km fra hotellet i en smuk fyreskov, hvor du kan nyde en udfordrende runde golf. I en smuk dal 40 km fra hotellet ligger Golf Club Alvaneu, som anses for at være en skjult perle blandt de schweiziske golfbaner, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til en varieret og udfordrende golfferie på det fantastiske The Alpina Mountain Resort & Spa, med efterfølgende afslapning i spaområdet og fantastiske gourmetoplevelser i restauranterne.

The Alpina Mountain Resort & Spa faciliteter

 • 27 værelser
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Sauna
 • Dampbad
 • Jacuzzi
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til The Alpina Mountain Resort & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - The Alpina Mountain Resort & Spa

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

The Alpina Mountain Resort & Spa
Panetzlis 67
7064 Tschiertschen

+41 81 868 80 88
www.the-alpina.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

The Alpina Mountain Resort & Spa

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!