Stiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården ÅkersbergStiftsgården Åkersberg

Stiftsgården Åkersberg

Stiftsgården Åkersberg – Et hyggeligt hotel beliggende i Höör, centralt i Skåne, med en indbydende restaurant og lækkert spa samt to fantastiske golfbaner inden for kort afstand

Stiftsgården Åkersberg

 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.600 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Stiftsgården Åkersberg

Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg
Stiftsgården Åkersberg

Golf med Spa

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag
1 x greenfee Elisefarm GC eller Bosjökloster GK
Fri adgang til spa inkl. badekåbe, tøfler og håndklæde

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
Tillæg for greenfee på Elisefarm GC

Se detaljer

Stiftsgården Åkersberg

Stiftsgården Åkersberg ligger centralt i Skåne i en bygning fra 1700-tallet, i udkanten af Höör. Hotellet byder på både lækre oplevelser i restauranten og afslapning i det indbydende spaområde, mens du kan spille golf på to fantastiske golfbaner kun en kort køretur fra hotellet.

Værelser

På Stiftsgården Åkersberg overnatter du i lyse og rummelige værelser, som er veludstyrede med alt fra tv, til gratis WiFi samt eget badeværelse. De fleste værelser har en smuk udsigt til den omkringliggende have, så du kan vågne op til et fredfyldt og afslappende syn, hvilket giver dig de bedste forudsætninger til at holde fuld fokus på dagens golfrunde.

Restaurant

Restauranten på Stiftsgården Åkersberg byder på lækre middage tilberede af sæsonens bedste råvarer, som hovedsageligt er fra lokale og økologiske producenter. Måltiderne er rustikke med nordiske påvirkninger og smage. Alt tilberedes fra bunden for at give dig den bedst mulige smagsoplevelse. Nyd en lokale øl, vine fra hele verden eller flere alkoholfrie alternativer. Personalet er altid klar til at rådgive dig om det bedste valg til din middag, så du får den bedst mulige smagsoplevelse.

Spa og wellness

Efter en dag på golfbanen kan det være tiltrængt at koble helt af. Dette har du rig mulighed for i det lækre spaområde, hvor der er fri adgang for hotellets gæster. I spaområdet får du stillet både håndklæde, badekåbe og tøfler til rådighed, og som et minde om dit ophold kan du tage tøflerne med dig hjem.

Spaområdet indeholder en indbydende udendørs swimmingpool, hvor du kan bade i det varme vand under åben himmel, en sauna samt flere hvilesteder, hvor du kan nyde roen. Vands helbredende virkning spiller en central rolle i Stiftsgården Åkersbergs spaområde, som er inspireret af badetraditioner fra hele verdens men i særdeleshed fra norden.

Golfbaner

Stiftsgården Åkersberg ligger midt i Skåne, som er kendt for sine mange gode golfbaner. Som gæst på hotellet kan du vælge at spille golf på enten Bosjökloster Golfklubb eller Elisefarm Golf Club, som er to fantastiske 18 hullers golfbaner, som kan give golfere på alle niveauer udfordringer.

Bosjökloster Golfklubb ligger 10 minutters kørsel fra Stiftsgården Åkersberg, i naturskønne omgivelser mellem østre og vester Ringsjö. Golfbanen er kendt for sine velplejede fairways og i særdeleshed sine hurtige greens af højkvalitet, som ofte er ondulerede.

Elisefarm Golf Club ligger 20 minutters kørsel fra hotellet på modsatte side af Ringsjön. Den 18 hullers golfbane snor sig smukt igennem den fantastiske natur, hvilket ikke alene giver dig en spændende golfoplevelse men også en naturoplevelse i topklasse.

Et golfophold på Stiftsgården Åkersberg har alt hvad du kan ønske dig. Et hyggeligt hotel med en fantastisk restaurant og et lækkert spaområde, samt golf på to spændende golfbaner.

Stiftsgården Åkersberg faciliteter

 • 54 værelser
 • Restaurant
 • Terrasse
 • Have
 • Udendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Stiftsgården Åkersberg

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Stiftsgården Åkersberg
Åkersbergsgatan 3
243 32 Höör

+46 413 55 91 00
www.akersberg.se

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Stiftsgården Åkersberg

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!