Sligo Park Hotel

Sligo Park Hotel – Et lækkert golfhotel i naturskønne omgivelser i udkanten af Sligo på Irlands vilde vestkyst. Få en uforglemmelig golfoplevelse med golf på nogle af Irlands allerbedste linksbaner

Sligo Park Hotel

 • Spa
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 229 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Sligo Park Hotel

200 km vest for Dublin

Stay & Play

2 x overnatning
2 x morgenmad
1 x 3-retters middag
2 x greenfee
Fri adgang til spa

Vælg mellem: Strandhill GC, Enniscrone GC og Rosses Point GC
Ekstra tillæg for spil på Rosses Point GC

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Sligo Park Hotel

Sligo Park Hotel et er lækkert 4-stjernet hotel beliggende på Irlands vilde Atlanterhavskyst omgivet af nogle af Irlands mest naturskønne områder. Hotellet ligger i udkanten af Sligo i et parkområde, hvorfra du har en vidunderlig udsigt over byen og til de omkringliggende bjerge. Sligo Park Hotel arbejder sammen med hele 3 fantastiske golfbaner, som du kan vælge imellem. 

Går din golfrejse til Irland, og søger du et golfophold, hvor du kan bo i hyggelige omgivelser og spille fantastisk linksgolf, er Sligo Park Hotel det helt rette valg for dig.

Overnatning

Sligo Park Hotel er det perfekte udgangspunkt for en spændende golfrejse. Her overnatter du i nyrenoverede, lyse og rummelige værelser, hvor du har et fantastisk lysindfald på grund af de store vinduer, hvorfra du kan nyde udsigten over byen og haven. De elegante værelser tilbyder det ultimative inden for stil, komfort og luksus, så efter en dag på golfbanen er der rig mulighed for at komme tilbage til dit værelse og slappe af inden der venter en lækker middag.

Restaurant

Sligo Park Hotel byder på flere muligheder for at få stillet sulten; om du ønsker en let snack eller en lækker gourmetmiddag, har hotellet det hele. Den prisbelønnede køkkenchef på Sligo Park Hotel gør et stort nummer ud af kun at servere retter tilberedt af de bedste råvarer, så alle dine måltider altid er er højeste kvalitet. Hvis du ønsker at spise dine måltider i uformelle, men hyggelige omgivelser, er Jack B’s Bar stedet for dig. Hvis du derimod ønsker en elegant middagsoplevelse, hvor der serveres topklasses gourmetretter, er den prisvindende Hazelwood Restaurant det perfekte valg.

Afslut din aften sammen med hotellets andre gæster i baren over en kold øl, mens du deler dine oplevelser fra golfbanen, og måske får et godt råd til at forbedre din score på morgendagens golfbane.

Spa og wellness

Sligo Park Hotels spaområde har igennem de sidste 25 år været det førende spaområde i Sligo. Her finder du noget for enhver smag; tag en svømmetur i den 16 meter lange opvarmede indendørs swimmingpool, mærk jacuzziens varme bobler, få varmen i saunaen og dampbadet, eller nyd godt af det muskelafslappende bassin, som virkelig er lækkert efter en dag på golfbanen. Derudover indeholder spaområdet et stort og vedudstyret fitnesscenter, to tennisbaner samt et behandlingsrum, hvor du kan vælge mellem en bred vifte af holistiske behandlinger, som er sat sammen for at fremme din afslapning.

Golfbaner

Bliv forkælet med hele tre forskellige linksbaner, som alle er beliggende på Irlands smukke vestkyst. Strandhill GC ligger kun 10 km fra hotellet, helt ud til havet og har det imponerende bjerg, Knocknarae, som en smuk baggrund. Den 18 hullers golfbane er, som en ægte linksbane, anlagt i et kuperet terræn med smukke klitter og en altid drilsk vind, som du skal tage dig i agt for.

Enniscrone GC ligger en lille times køretur fra hotellet, men er hele køreturen værd. Her venter der dig en af Irlands allerfineste linksbaner. Den 27 hullers mesterskabsbane er beliggende ud til havet og en stor del af golfhullerne er omgivet af høje klitter, som giver dig en fantastisk følelse af isolation og ro, så du kan gå din bedst mulige golfrunde helt uden forstyrelser.

Rosses Point GC er en oplevelse for sig! Den 18 hullers mesterskabsbane ligger kun 10 km fra Sligo Park Hotel i spektakulære omgivelser. Ligegyldigt hvilken vej du ser, mødes du af et imponerende udsyn til Atlanterhavet, den smukke bugt eller imponerende bjergformationer. Dette er med til at gøre golfbanen til en uforglemmelig oplevelse. Derudover kommer selvfølgelig selve golfbanen, som er en strategisk linksbane med et dramatisk og kuperet terræn med stor variation. Golfbanen har gennem årene været vært for flere stort mesterskaber og er rangeret blandt de ti bedste golfbaner i Irland. 

Går din golfrejse til Irland, og søger du et lækkert hotel tæt nogle af de allerbedste golfbaner, er Sligo Park Hotel helt sikkert et besøg værd.

Sligo Park Hotel faciliteter

 • 136 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Lounge
 • Terrasse
 • Have
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Sligo Park Hotel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Sligo Park Hotel
Pearse Road
F91Y762 Sligo

+353 71 91 90 405
www.sligoparkhotel.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.