Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa – Et lækkert golfresort direkte ud til Tunesiens Middelhavskyst. Spil golf på en af landets bedste 36 hullers golfbaner og slap af i det fantastiske spaområde

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • All Inclusive
 • Spa/wellness
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 6.095 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa
Inkl. fly
25 km fra Monastir lufthavn

Golfpakke

7 x overnatning inkl. All Inclusive
6 dages ubegrænset golf på El Kantaoui Golf Course
Fri adgang til spa
Lufthavnstransfer
Fly fra København/Billund
Inkl. 20 kg bagage, golfbag og 5 kg håndbagage

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa ligger kun 200 meter fra stranden i Port El Kantaoui og direkte ud til golfbanen. Her finder du en 36 hullers golfbane i verdensklasse og mange muligheder for efterfølgende at slappe af i lækre omgivelser. Derudover tilbyder hotellet et væld af andre aktiviteter herunder flere swimmingpools, spaområde med den traditionelle tunesiske hamam, minigolf, tennis og diverse vandsportsaktiviteter.

Når du booker et golfophold på Seabel Alhambra Beach Golf & Spa får du ikke alene et ophold på et lækkert hotel, du kommer også til at spille en helt fantastisk golfbane, som har lagt græs til mange store turneringer gennem årene.

Golfbane

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa ligger direkte op ad El Kantaoui Golf Course, som er en af Tunesiens bedste golfgolfbaner. Golfklubben byder på 36 huller fordelt på to 18 hullers golfbaner, begge af høj standard. Golfbanerne ligger ud til Middelhavet, og på din vej rundt på golfbanen kommer du i kontakt med den smukke tunesiske flora og fauna, som oliventræer, eukalyptustræer, kaktusser og daddelpalmer. Derudover kan du nyde en imponerende panoramaudsigt over Middelhavet, som kan være svær at holde øjnene fra.

Sea Course ligger helt ud til Middelhavet og er forholdsvis flad på forni, mens terrænet bliver lidt mere kuperet og uforudseligt på bagni. På tre af golfbanens huller spiller du helt ude langs kysten, hvilke er en spændende oplevelse.

Panorama Course bliver af mange anset for at være den bedste af de to golfbaner, selvom den er kortere end Sea Course. Golfbanen ligger lidt væk fra havet i et mere kuperet terræn, og de eleverede tees giver dig en fantastisk udsigt over havet. Golfbanen er berygtet for sine store vandhazarder, som du virkelig skal tage dig i agt for, samt sine store niveauforskelle og det tætte buskads på fairway, som straffer vildfarne skud hårdt.

Som gæst på Seabel Alhambra Beach Golf & Spa har du mulighed for at forhåndsreservere 6 tee times inden ankomst til hotellet. Ønsker du at spille flere runder, kan du sagtens bestille flere tee times efter ankomst.

Overnatning

På Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er værelserne lyse og moderne indrettede, men med mange arabiske elementer, som passer perfekt til det smukke hotel. Der er rigeligt med plads på værelserne til at du nemt kan slappe af og forberede dig på dagens golfrunde.

Alle værelser indeholder aircondition, så du nemt kan køle værelset ned, hvis det bliver for varmt. Derudover har nogle værelser en hyggelig balkon, hvor du kan nyde den smukke udsigt over golfresortet.

Restaurant

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa tilbyder til alle dagens måltider en lækker buffet, som kan nydes indendørs i den hyggelige restaurant eller udendørs på terrassen. En gang under dit ophold på hotellet, er det muligt at spise på á la carte restauranten, hvor der serveres traditionelle tunesiske retter i elegante omgivelser.

Spa og wellness

Trænger du til lidt selvforkælelse, er der rig mulighed for dette på Seabel Alhambra Beach Golf & Spa. Efter din golfrunde kan du slappe af ved de udendørs swimmingpools, eller du kan besøge spaområde, hvor der er indendørs swimmingpool samt den traditionelle tunesiske hamam, som du ikke må snyde dig selv for at prøve. Derudover kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som altid udføres af det veluddannede og servicemindede personale.

Vil du hellere tage en dukkert i Middelhavet, er du kun få hundrede meter fra stranden, hvor du har gratis adgang til solstole og parasoller. Du skal dog være opmærksom på at All Inclusive ikke gælder i strandbaren.

Er du på jagt efter en golfoplevelse på højt niveau, hvor du spiller golf på et af de bedste golfanlæg i Tunesien og bor i lækre hotelværelser direkte ved golfbanen, er Seabel Alhambra Beach Golf & Spa det perfekte match for dig.

El Kantaoui Golf Course data om banen

Sea Course
18 huller
Par 73
6273 meter fra hvid tee
5895 meter fra gul tee
5521 meter fra blå tee
5066 meter fra rød tee

Panorama Course
18 huller
Par 72
6044 meter fra hvid tee
5630 meter fra gul tee
5223 meter fra blå tee
4787 meter fra rød tee

Handicapbegrænsning
Mænd max 28
Kvinder max 36

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa faciliteter

 • 225 værelser
 • 36 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Restauranter
 • Bar
 • Diskotek
 • Terrasse
 • Have
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Hamam
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Strand
 • Minigolf
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Anmeldelser

8.0 (1 gæsteanmeldelser)

Skøn golfferie

af
Har tilbragt 1 uge på hotellet med All inclusive. Meget lækker buffet med skønne internationale og lokale retter. Meget venligt og imødekommende personale. Skønne omgivelser og aktiviteter sikrer en mulighed for masser af motion og solferie. Rengøring på værelserne dagligt. Det eneste minus er at vinene er af alt for dårlig kvalitet. Det er simpelthen noget tyndt sprøjt. Ellers havde stedet fået 5 stjerner.
Vis flere

Kort

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa
Port el kantaoui
4089 Sousse

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!