Schloss Marihn

Schloss Marihn - Et af de smukkeste slotte i Mecklenburg-Vorpommern, med stor slotshave og stilfulde værelser, og tæt på Golfklub Mecklenburg-Strelitz

Schloss Marihn

  • Slot
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 100 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Schloss Marihn

135 km nord for Berlin

Golfpakke 2 nætter

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
1 x flaske sekt
Greenfee tilkommer

Se detaljer

Schloss Marihn

Det historiske Schloss Marihn, er et af de smukkeste slotte i det nordlige Tyskland. Slottet ligger ved udkanten af Müritz National Park i den naturskønne region, Mecklenburg-Vorpommern. Dette velholdte palæ og den store have, med talrige David Austin roser, giver den perfekte idylliske atmosfære. Nyd dit ophold i en velindrettet suite, med udsigt over haven, og afslut dagene med et glas vin i loungen eller slottets eget bibliotek.

Golfbaner

Den charmerende Golfklub Mecklenburg-Strelitz, nær Neubrandenburg, tilbyder en 9-hullers bane, der grænser op til Tollensesee, cirka 30 km fra Schlosshotel Marihn. Denne bane er velegnet til både begyndere og erfarne golfspillere.

Schloss Fleesensee, et af Tysklands største golfresorts, ligger kun 40 km fra Schloss Marihn. Her kan du spille på en af Tysklands smukkeste golfbaner. Banen ligger direkte op til Schlosspark og har alt hvad man kan forvente af en førsteklasses golfbane.

60 km nord for Schloss Marihn finder du GC Schloss Teschow. Anlægget består af 2 baner: En 18 hullers mesterskabsbane (Par 72), med et handicap minimum på 54, samt en 9-hullers bane for mindre erfarne (Par 62). Begge baner er usædvanligt flot velholdte, og det garanterer for en skøn runde golf.

Værelserne

Schloss Marihn tilbyder flere forskellige typer værelser, alle indrettet i fransk stil med fine antikke møbler. Røde franske tekstiler og tapeter, træmøbler, varme farver og farvekoordinering giver værelserne en hyggelig og indbydende karakter. 

Fra de fleste af værelserne har du en vidunderlig udsigt over slotshaven, med kastanjetræer, og til landsbykirken, hvis klokker du kan høre 3 gange om dagen. Alle værelser har eget badeværelse, med fritstående badekar, og suiterne omfatter også en hyggelig salon hvor du kan læne dig tilbage og læse en bog.

Du kan lave flere forskellige aktiviteter i området, såsom golf, ridning og vandreture. Schloss Marihn tilbyder også cykeludlejning. 

Mecklenburg-Vorpommern – På opdagelse i Nordtyskland

Udover fantastiske golfbaner, hoteller og resorts, så er Mecklenburg-Vorpommern måske et af Tysklands mest interessante områder, man kan besøge. Efter genforeningen i 1990 er antallet af feriegæster, både fra Tyskland og fra udlandet, steget voldsomt.

Takket være regionens beliggenhed, ved Østersøen, byder Mecklenburg-Vorpommern på naturoplevelser, som du ikke finder andre steder i denne del af Europa! Madkulturen er desuden helt unik og tager udgangspunkt i netop Østersøen og de råvarer lokalområdet kan levere. Derudover kan du også opleve kunst, spændende kultur, smukke slotte, kurbade, nationalparker og meget mere.

Vi kan på det varmeste anbefale, at du går på opdagelse i Mecklenburg-Vorpommern. For yderligere information se her: www.off-to-mv.com/da

Schloss Marihn faciliteter

  • 7 værelser
  • Terrasse
  • Have
  • Bar
  • Bibliotek
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Schloss Marihn

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Betal ved afrejse – Du betaler altid direkte til destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Schloss Marihn
Flotower Straße 1
17217 Penzlin

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.