Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park - Flot og nyrenoveret hotel i centrum af Roskilde, hvor du har nem adgang til mange smukke og udfordrende golfbaner samt masser af aktiviteter og seværdigheder

Scandic Roskilde Park

 • Storbygolf
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 475 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park - Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenmad

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Book teetimeGreenfee
Ledreborg Palace GC (10 km)Fra 450 DKK
Greve GK (10 km)Fra 300 DKK
Ishøj GK (15 km)Fra 360 DKK
Skjoldenæsholm GK (20 km)Fra 400 DKK
Odsherred GK (40 km)Fra 240 DKK
Se detaljer

Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park har en ideel placering midt i Roskilde, omgivet af den smukke Roskilde Ring Park. Her har du mulighed for at tage på et golfophold, med nem adgang til andre aktiviteter og seværdigheder. Tag en hyggelig strøgtur gennem Algade og Skomagergade i Roskilde centrum og udforsk de mange lokale shoppingsteder. Området byder på mange seværdigheder såsom Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet og Lejre Forsøgscenter. København ligger kun 25 minutters kørsel fra Scandic Roskilde Park. Scandic Roskilde Park har også en sjov 12 hullers "disc-golfbane", i parken lige ved hotellet, hvor du kan prøve en anderledes runde ”golf”. Scandic Roskilde Park er let tilgængeligt, uanset om du kommer i bil eller med tog!

Under dit ophold har du adgang til fri WiFi samt hotellets moderne fitnessfaciliteter og saunaer. Er der brug for udendørsaktivitet som løb og cykling, er dette også muligt i den naturskønne Roskilde Ring Park, der omgiver hotellet. Ankommer du til Scandic Roskilde Park hotel i bil, tilbydes der 40 gratis parkeringspladser foran hotellet og kun 100m væk er der endnu en udendørs parkeringsplads til rådighed, uden beregning for hotellets gæster.

Golfophold

Scandic Roskilde Park ligger perfekt, hvis du ønsker storbyferie, med nem adgang til mange skønne golfbaner. Roskilde Golfklub ligger kun 4 km fra hotellet og er bestemt et besøg værd. I nærheden finder du også Ledreborg Palace Golf Club, Greve Golfklub, Skjoldenæsholm og Ishøj Golfklub.

Ledreborg Palace Golf Club er en udfordrende golfbane, i smukke omgivelser. Kom og få en anderledes golfoplevelse, på Skandinaviens eneste bane designet af Sir Nick Faldo. Hos Greve Golfklub kan du spille 18 huller indlandslinks, i et åbent, let kuperet terræn, hvor du får masser af udfordring i form af vind, bunkers, søer og en tæt rough. Ishøj Golfklubs 18 hullers mesterskabsbane er ikke kun en unik golfbane, men en bane, der byder på en masse udfordringer. Banen kategoriseres som en linksbane, hvor bunkers, rough, længde og vind samt de store greens områder udgør den væsentlige del af banens sværhedsgrad.

Værelser

Alle værelser på Scandic Roskilde Park er renoveret i foråret 2019 og er indrettet i lyse farver og med indbydende omgivelser. De velindrettede værelser er komfortable og funktionelle så du mangler ikke noget under dit ophold.

Restaurant

Når sulten melder sig, kan du nyde velsmagende retter fra det nordiske køkken, lavet på sæsonens råvarer, i hotellets restaurant, der også er renoveret i foråret 2019. Ud på aftenen kan du koble af med en drink i den hyggelige bar og om sommeren kan du sidde på den hyggelige terrasse.

Scandic Roskilde Park faciliteter

 • 98 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Scandic Roskilde Park

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Scandic Roskilde Park
Ved Ringen 2
4000 Roskilde

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Scandic Roskilde Park

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.