Scandic Bygholm Park

Scandic Bygholm Park - Lad dig indhylle i romantik på denne moderniserede herregård fra 1775, hvor du har kort afstand til nogle af Danmarks bedste og smukkeste golfbaner

Scandic Bygholm Park

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 508 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Scandic Bygholm Park

Scandic Bygholm Park - Golfophold

1 x overnatning
1 x morgenmad
Greenfee tilkommer (bookes gennem NordicGolfers)

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Scandic Bygholm Park

Få en ægte herregårdsoplevelse på Scandic Bygholm Park nær centrum i Horsens. Overalt på hotellet er der en helt særlig stemning og charme, der er kendetegnet for stedet. Scandic Bygholm Park er omgivet af den smukke Bygholm Park og ligger tæt på attraktioner som FÆNGSLET og LEGOland. De fleste af værelserne er romantisk indrettet, har udsigt til Bygholm Park og nogle af dem har udgang til parken.

Forkæl dine smagsløg med en lækker frokost eller middag i Scandic Bygholm Parks restaurant. Her kan du også lade tankerne flyve tilbage til hotellets herregårdstid; restaurantens loft og vægge er nemlig holdt i den originale stand fra 1775. Restauranten har udsigt og udgang til hotellets fantastiske park, Bygholm Park. Om sommeren, når vejret tillader det, er der servering på terrassen, og her har du også udsigt til park og sø.

Trænger du til at slappe af med en kop kaffe, en drink eller lidt tapas kan du finde det hele i den stemningsfyldte bar.

Golfophold på Scandic Bygholm Park

Inden for kort afstand af hotellet finder du flere golfbaner! De nærmeste baner er Horsens GK og Stensballegaard Golf.

18 hullers banen på Horsens GK er smukt indpasset i den naturskønne Hansted Ådal i udkanten af Horsens, og giver dig både grønne naturoplevelser og et rigt dyreliv. Her venter der dig en varieret golfoplevelse på en velplejet parkbane, som dog også har en skovbanes vildskab. Golfbanen er anlagt i et varieret terræn, som går fra åbent til lukket og fra flad til kuperet, hvilket giver en helt fantastisk spiloplevelse, som du allerede nu kan begynde at glæde dig til.

Stensballegaards golfbane ligger i et stort, naturskønt område på ca. 134 ha, omgivet af skov og med udsigt til Horsens Fjord fra både klubhuset og næsten alle huller. Hvert hul har sin egen unikke historie. For eksempel har det udfordrende hul 9 på Guldbjerg-banen panoramaudsigt over Horsens by og fjord med en højdeforskel på 52 meter mellem tee og green.

Med et golfophold på Scandic Bygholm Park bor du også i kort afstand til baner som Juelsminde GK, Silkeborg-Ry banerne, Himmelbjerg GC og Kellers Park!

Scandic Bygholm Park faciliteter

  • 142 værelser
  • Golfbane inden for 3 km
  • Restaurant
  • Bar
  • Have
  • Terrasse
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Scandic Bygholm Park

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6
8700 Horsens

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.