GRUPPEREJSER

Er i en flok venner, herre- eller dameklub, firmagruppe eller en større gruppe, som skal afsted på en golftur? Så lad os hjælpe med at arrangere jeres golftur og indhente de bedste tilbud til jer.

Vi hjælper med, at finde det helt rigtige hotel eller resort og de bedste baner - lige efter jeres ønsker! Vi sørger selvfølgelig også for, at der er bestilt forplejning til jer samt, at booke tee times, så alt er ordnet på forhånd - alt i skal gøre er, at nyde jeres golfferie!

Er du Pro?
Skal du arrangere en grupperejse eller matchtur for medlemmerne i din klub? Vi kan hjælpe med alt det praktiske og booke tider til driving range, tee times m.m. og vi sørger for, at din gruppe er garanteret de bedste træningsfaciliteter - og sammen finder vi de bedste baner til jer.

Vi har mange års erfaring med, at arrangere grupperejser og vi sørger for, at i får den perfekte golftur. Er i en større gruppe på min. 10 personer eller derover, sponsorerer vi også præmier til jer.

Få en skræddersyet grupperejse - ring til os på +45 2490 1707 til en uforpligtende snak, eller udfyld formularen nedenfor.

10 års jubilæum - Vi har eksisteret siden 2007

Vi hjælper hvert år mere end 50.000 golfspillere med deres golftur

Prisgaranti - Altid bedste pris direkte fra vores samarbejdspartnere

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN GRUPPEREJSE

Dine oplysninger

Tilvalg