Pearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf EstatesPearl Valley Golf Estates

Pearl Valley Golf Estates

Pearl Valley Golf Estates – Et fantastisk sydafrikansk golfresort med en 18 hullers golfbane designet af legenden Jack Nicklaus. Bo direkte ud til golfbanen med de imponerende bjerge som en smuk baggrund

Pearl Valley Golf Estates

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 430 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Pearl Valley Golf Estates

Pearl Valley Golf Estates

Pearl Valley Golf Estates er et fabelagtigt sydafrikansk golfresort med en 18 hullers golfbane designet af legenden Jack Nicklaus. Golfresortet er beliggende i det mest fantastiske landskab med udsigt til de imponerende Drakenstein-bjerge, lidt nord for Stellenbosch og kun 45 minutters kørsel fra Cape Town. Overnat direkte ud til golfbanen i luksuriøse omgivelser med både en lækker udendørs swimmingpool og et indbydende spaområde.

Golfbane

Pearl Valley var den kun anden Jack Nicklaus Signature golfbane i Sydafrika, da den blev indviet i 2003 med en match mellem Jack Nicklaus og Gary Player. Den 18 hullers mesterskabsbane er en af de smukkeste tænkelige golfbaner med kridhvide bunkers, der står i skærende kontrast til de mange nuancer af grøn på både fairways, greens og beplantningen. Vand er en hyppig hazzard på Pearl Valley Golf Estates, hvor du finder både flere store søer samt en å, der gennemskærer golfbanen, men det mest imponerende syn er dog de smukke bjerge, som du kan se fra hele golfbanen.

Selvom golfbanen er anlagt i et bjergrigt område, er golfbanen forholdsvis flad. Et specielt særpræg ved banen er dog, at stort set alle golfhuller er anlagt, så du hele tiden spiller i en ny retning, hvilket gør at du hele tiden skal tage højde for vinden, som på visse årstider kan være en væsentlig modspiller.

På trods af Pearl Valley Golf Estates unge alder, har der allerede været afholdt flere store turneringer på golfbanen. I 2007 og de efterfølgende to år, blev South African Open afholdt på golfbanen, hvilket blot fremhæver den høje klasse, som golfbanen holder.

Værelser

På Pearl Valley Hotel bor du i luksuriøse omgivelser direkte ud til golfbanen. Værelserne er rummelige og lyse, og mange har udsigt til golfbanen, så du kan vågne op til udsigten til de smukke grønne fairways. Når du kommer tilbage til dit værelse efter dagens golfrunde, kan du slappe af på den hyggelige balkon, mens du ser tilbage på alle dagens oplevelser.

Restaurant

På Pearl Valley Golf Estates har du flere forskellige restauranter at vælge imellem. I golfklubbens klubhus finder du Valley Restaurant, som serverer lækre retter i smukke omgivelser med udsigt til golfbanen og som holder et utrolig højt serviceniveau, så du altid føler dig velkommen og godt tilpas.

Spa og wellness

Efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen kan du have brug for at slappe lidt af. Dette kan du gøre ved den store udendørs swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur eller nyde solen på en solstol. Du kan også bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling i det lækre spaområde eller træne i det store fitnesscenter.

Et golfophold på Pearl Valley Golf Estates er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for, hvis din golfrejse går til Sydafrika. Her kan du både spille en fantastisk 18 hullers mesterskabsbane samt slappe af i ubeskriveligt smukke omgivelser.

Pearl Valley Golf Estates data om banen

18 huller
Par 72
6171 meter fra sort tee
5979 meter fra blå tee
5375 meter fra hvid tee
5108 meter fra gul tee
4513 meter fra rød tee
Banearkitekt: Jack Nicklaus

Pearl Valley Golf Estates faciliteter

 • 30 værelser
 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Tennis
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Pearl Valley Golf Estates

01.01-22.04 13.05-22.0905.10-13.10
865 DKK430 DKK inkl. delt buggy240 DKK inkl. delt buggy
BOOK TEE TIME

Få tilbud til Pearl Valley Golf Estates

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Pearl Valley Golf Estates

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Pearl Valley Golf Estates
R301 Wemmershoek Road
7646 Paarl

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Pearl Valley Golf Estates

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!