JESPER GUNDER LARSEN - DANMARKS UNGE GOLFHÅB

NORDICGOLFERS.COM STØTTER OP OM UNGDOMMENS ELITEGOLFERE

NordicGolfers.com støtter op om elitegolfen i Danmark og vi har derfor valgt at være sponsor for en af Danmarks unge golfhåb, Jesper Gunder Larsen. 

Jesper Gunder Larsen er en ung sportsfreak fra Aabybro, som ligger lidt udenfor Aalborg. Jesper fik sit første golfsæt allerede som 4-5 årig og blev meldt ind i Aabybro GK som 8-årig, men er i dag medlem af Brønderslev GK. Som lille havde Jesper mere øje for fodbold, men begyndte at tage golfen mere seriøst i starten af hans teenageår. Hans bedste resultat er en 2. plads på NGL og har derudover et par banerekorder og bedste runder ved turneringer, hvor hans bedste runde er en 62´er (-9).

Målsætning
Jespers kortsigtede mål er at udvikle sig yderligere, som golfspiller, både teknisk og mentalt og at spille med på Nordic Golf League om sejren, og ende i top-5 på ranglisten. Hans langsigtede mål er at spille fast på Challenge Touren i 2020 og, selvfølgelig, at kunne leve af at spille golf.

Vi er glade for at kunne hjælpe Jesper på vej og vi ser frem til at følge ham og se hvad fremtiden bringer!

FØLG JESPER PÅ ECCO TOUREN

FØLG JESPERS REJSE TIL TOPPEN

Vil du følge Jespers rejse for at nå til tops inden for golfen? Så følg ham på hans Instagram, hvor du både kan se billeder og videoer, samt resultater fra turneringerne.
 

FØLG JESPER GUNDER LARSEN PÅ INSTAGRAM