Parkhotel Hitzacker

Parkhotel Hitzacker – Et hyggeligt golfhotel beliggende i fantastisk natur nær floden Elben og kun en kort køretur fra en 18 hullers golfbane, hvor der venter dig masser af spændende golfoplevelser

Parkhotel Hitzacker

 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 425 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Parkhotel Hitzacker

100 km syd for Hamborg

Golfpakke

4 x overnatning
4 x morgenbuffet
4 x middag
4 x greenfee
Fri adgang til spa

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Parkhotel Hitzacker

Parkhotel Hitzacker ligger i naturskønne omgivelser tæt på floden Elben, 100 km syd for Hamborg. Slap af med en fantastisk udsigt til flodlandskabet med bølgende sandklitter og gamle, smukke træer, så du er helt klar på en runde golf på den nærliggende golfbane, hvor der venter dig masser af udfordringer. Efter din golfrunde kan du vende tilbage til det hyggelige hotel, hvor du kan nyde godt af de mange faciliteter og den lækre gastronomi.

Søger du en golfrejse, hvor du kan spille nogle spændende runder golf og slappe af på et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed, er Parkhotel Hitzacker helt klart et besøg værd.

Overnatning

De hyggelige værelser på Parkhotel Hitzacker er indrettet for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Så snart du træder over dørtærsklen, føler du dig hjemme på dit værelse og kan slappe af, så du er klar til de mange spændende oplevelser på golfbanen. Værelserne indeholder alle komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har de fleste værelser enten en hyggelig terrasse eller balkon, hvorfra du kan nyde udsigten til den smukke natur, mens du forbereder dig på dagens golfoplevelser. 

Restaurant

Nyd dine måltider i Parkhotel Hitzackers restaurant, hvor du har store panoramavinduer, så du kan nyde den smukke natur, mens du bliver forkælet af kokkene. Restauranten serverer en stor morgenbuffet hver morgen, så du er fuld af energi til en dag på golfbanen. Til aften serveres en lækker kombination af Middelhavsretter og lokale specialiteter.

Spa og wellness

I Parkhotel Hitzackers spaområde er der rig mulighed for at slappe af efter din golfrunde. I spaområdet finder du en stor indendørs swimmingpool, hvor du kan få en afkølende svømmetur inden turen går videre til sauna og dampbad, hvor du igen får varmen. Ønsker du yderligere forkælelse, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling.

Golfbane

En køretur på 15 minutter fra Parkhotel Hitzacker ligger GC an der Göhrde med en 18 hullers golfbane. Den hvide sløjfe er anlagt i et let kuperet terræn, hvor fairways ofte er omgivet af tæt beplantning og green er beskyttet af strategisk placerede bunkers og høje træer. Dette giver en spændende golfrunde, hvor du skal have en god spilstrategi, for at komme hjem i en god score. Den blå sløjfe er, ligesom den hvide, en 9 hullers parkbane, hvor golfbanen er tæt beplantet, og hvor fairway varierer i brede, så du får en afvekslende golfrunde med masser af udfordringer.

Går din næste golfrejse til det skønne Nieder Sachsen, syd for Hamborg, og søger du et hotel med masser at byde på, som samtidig ligger tæt på golfbanen, er Parkhotel Hitzacker det helt rette valg for dig.

Parkhotel Hitzacker faciliteter

 • 90 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Lounge
 • Terrasse
 • Have
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Parkhotel Hitzacker

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Parkhotel Hitzacker
Am Kurpark 3
29456 Hitzacker

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Parkhotel Hitzacker

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!