Palladium Hotel Costa del Sol

Palladium Hotel Costa del Sol

Palladium Hotel Costa del Sol – Et lækkert, nyrenoveret hotel beliggende i Benalmádena i hjertet af Costa del Sol, og kun få km fra Golf Torrequebrada, en af Spaniens bedste golfbaner

Palladium Hotel Costa del Sol

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 199 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Palladium Hotel Costa del Sol

Palladium Hotel Costa del Sol
20 km fra Málaga lufthavn

Golfpakke - Nordicgolfers

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee

Se detaljer

Palladium Hotel Costa del Sol

Palladium Hotel Costa del Sol er et fantastisk golfhotel beliggende i Benalmádena i hjertet af Costa del Sol. Hotellet har i 2019 gennemgået en gennemgribende renovering, og fremstår som et elegant og moderne hotel med en spektakulær udsigt over Middelhavet. Hotellet ligger i den smukke kystby, Benalmádena, kun 20 km fra Málaga lufthavn. Få km fra hotellet ligger Golf Torrequebrada, som er en af Costa del Sols allerbedste golfbaner, så du kan kombinere et ophold på et lækkert strandhotel med golf på en helt fantastisk golfbane.

Værelser

Værelserne på Palladium Hotel Costa del Sol er moderne indrettet i lyse farver, hvilket gør at du med det samme føler dig hjemme og kan nyde dit ophold fuldt ud. Efter en dag på golfbanen kan du komme tilbage til dit hotelværelse og slappe af på din private balkon, mens du nyder den imponerende udsigt over Middelhavet.

Restauranter

Palladium Hotel Costa del Sol byder på tre forskellige restauranter med hvert sit kulinariske tema. Ens for alle restauranter er dog, at der altid er fuld fokus på kvalitet og på at give dig den bedste smagsoplevelse.

Hotellet byder desuden på en lækker strandbar, hvor du kan få lidt koldt at drikke og lette retter, samt en helt fantastisk skybar, hvor du kan nyde udsigten over havet efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen.   

Spa og wellness

Trænger du til at forkæle dig selv, kan du slappe af det elegante spaområde med både dampbad, sauna og jacuzzi. Derudover kan du nyde godt af det store udvalg af eksklusive massage- og skønhedsbehandlinger, der lindre ømme muskler og får dig til at slappe helt af.
Udendørs finder du et lækkert poolområde, hvor du har en imponerende udsigt til Middelhavet. Her kan du slappe af på en solstol efterfulgt af en afkølende svømmetur.

Golfbane

Kun få kilometer fra Palladium Hotel Costa del Sol ligger Golf Torrequebrada, som er en af Costa del Sols allerbedste 18 hullers golfbaner. Golfbanen er kendt for sine store, hurtige greens og strategisk placerede bunkers, der kan give selv golfere med lavt handicap store udfordringer. På din vej rundt på golfbanen mødes du af et rigt planteliv samt en smuk udsigt over bjerge og til Middelhavet, hvilket gør det til en helt fantastisk oplevelse at spille en runde golf på Golf Torrequebrada.

Som gæst på Palladium Hotel Costa del Sol er du sikret et ophold på højt niveau. Du får både overnatning på et moderne hotel med lækre faciliteter samt muligheden for at spille golf på en helt fantastisk golfbane, kun en kort køretur fra hotellet.

Palladium Hotel Costa del Sol faciliteter

 • 336 værelser
 • Restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Palladium Hotel Costa del Sol

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Palladium Hotel Costa del Sol
Carretera Nacional 340, km 217
29630 Benalmádena

+34 952 44 28 40
www.palladiumhotelgroup.es/en/hotels/espana/malaga/palladium-hotel-costa-del-sol

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.