Mount Juliet

Mount Juliet

Mount Juliet – Elegance, luksus og en helt fantastisk gæstfrihed er kendetegnende for dette golfresort, hvor du kan spille en runde golf på Irlands bedste 18 hullers parkbane

Mount Juliet

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Slot
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 98 EUR
 • Greenfee Fra 40 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Mount Juliet

Mount Juliet
135 km fra Dublin

Golf like a Legend

1 x overnatning i Hunter's Yard
1 x morgenbuffet
1 x greenfee

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
Mount Juliet
135 km fra Dublin

Take to the Fairways

1 x overnatning i Manor House
1 x morgenbuffet
1 x greenfee

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Mount Juliet

Mount Juliet ligger i Kilkenny County, et par timers kørsel fra Dublin, og er en af Irlands meste kendte og fineste herregårde med en lang, spændende historie. Først i 1989 blev herregården omdannet til et hotel med tilhørende 18 hullers golfbane. Indtil da var det et privat hjem, som gennem årene har huset mange berømtheder, som værelserne på Manor House i dag er opkaldt efter. Mount Juliet har altid været kendt for sin gæstfrihed, hvilket du den dag i dag mærker med det samme, du træder ind over dørtærsklen samt under hele dit ophold. 

Mount Juliet består af 2 ejendomme, Manor House med 32 luksuriøse værelser, og Hunter’s Yard hvor du kan slappe af i et af de 93 lækre værelser. Derudover byder golfresortet på en fantastisk 18 hullers golfbane samt fantastisk smuk natur.

Når du booker et golfophold på Mount Juliet, er du sikret et unikt ophold i luksuriøse omgivelser, hvor intet er overladt til tilfældighederne, både hvad angår overnatning, måltider og golfbanen.

Golfbane

Den 18 hullers golfbane på Mount Juliet er designet af Jack Nicklaus, og den anses for at være den bedste parkbane i hele Irland. Golfbanen er anlagt i det solrige Sydøstirland, i et rullende terræn omgivet af smuk skov. Golfbanen er gennemskåret af floden, Nore, som danner en naturlig hazard sammen med de mange bunkers og små søer, som du hele tiden skal være opmærksom på. Gennem årene er flere store turnering afholdt på denne fantastisk golfbane, som har lagt græs til legender, som Tiger Woods, Ernie Els, Sergio Garcia og Padraig Harrington. 

Overnatning

Overnat i det mondæne Manor House på Mount Juliet, midt på golfbanen, som emmer af luksus og elegance ned til mindste detalje. De unikt indrettede, elegante værelser er lyse og rummelige og møbleret med smukke antikviteter, så du føler dig hensat til en svunden tid og virkelig kan forestille dig, hvordan det var at bo på herregården i den storhedstid. 

Med udsigt til golfbanen ligger Hunter’s Yard, som byder på 93 lækre værelser, hvor du kan slappe af i luksuriøse omgivelser med et twist. Værelserne er moderne indrettet med stadig med en elegance, som passer perfekt til det herskabelige golfresort.

Restaurant

Søger du gourmetoplevelser i elegante omgivelser, er Mount Juliet stedet for dig. Her finder du både en fantastisk Michelin-restaurant, en prisbelønnet restaurant samt flere elegante barer, der serverer lette retter og den traditionelle eftermiddagste. 

Lady Helen Restaurant er Mount Juliets højdepunkt, hvad angår kulinariske oplevelser. Restauranten er tildelt en Michelin-stjerne, og her serveres en international menu tilberedt af råvarer fra lokale leverandører og restaurantens egen køkkenhave. Indretningen er pompøs og overdådig, hvilket passer perfekt til den imponerende udsigt over marker og den smukke flod.

Restauranten, The Hound, som ligger ved Hunter’s Yard, er indbydende og uformel, hvilket også er gældende for måltiderne. Det omfattende menukort byder på et væld af lækre retter, der passer til enhver smag. Nyd en lækker middag og en varm stemning med en helt fantastisk udsigt over golfbanen.

Når du er på golfrejse i Irland, må du ikke snyde dig selv for den traditionelle eftermiddagste, som serveres i Manor House i elegante omgivelser. Nyd en kop varm te samt et udvalg af hjemmelavede sandwich og kager, mens du ser tilbage på formiddagens golfrunde.

Spa og wellness

Trænger du til at slappe af, kan du gøre dette i Mount Juliets spaområde, hvor du finder en opvarmet, indendørs swimmingpool med både hydramassage og vandfald. Derudover kan du slappe af i saunaen eller dampbadet eller holde formen ved lige i det fuldt udstyrede fitnesscenter, som også byder på holdundervisning. 

Går din næste golfrejse til Irland, og vil du virkelige forkæle dig selv med et golfophold i absolut topklasse, så er Mount Juliet med sine mange fantastiske faciliteter, lige fra gourmetrestauranter, til spaområde og den fabelagtige golfbane, det oplagt valg for dig.

Mount Juliet data om banen

18 hullers bane
Par 72
6642 meter fra blå tee
6333 meter fra hvid tee
5993 meter fra grøn tee
5079 meter fra rød tee
Banearkitekt: Jack Nicklaus

Mount Juliet faciliteter 

 • 125 værelser
 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens 
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Mount Juliet

HotelgæsterNovember - martsApril & oktoberMaj - september
Hverdage40 EUR45 EUR75 EUR
Weekend40 EUR70 EUR85 EUR

GreenfeegæsterNovember - martsApril & oktoberMaj - september
Hverdage50 EUR75 EUR95 EUR
Weekend60 EUR75 EUR115 EUR

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Mount Juliet

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Mount Juliet

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Mount Juliet
Thomastown
RC3-58-KV Kilkenny

+353 56 7773010
www.mountjuliet.ie

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.