Llucmajor Suites Mallorca

Llucmajor Suites Mallorca – Unikke lejligheder i Llucmajor på Mallorca, hvor du kan spille golf på Golf Son Antem, få undervisning af en golf pro og tage på en hyggelig vintur til en lokal vingård

Llucmajor Suites Mallorca

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 120 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Llucmajor Suites Mallorca

25 km fra Palma de Mallorca

Golfpakke - 1 dag

1 x overnatning
Vælg mellem: 1 x greenfee Golf Son Antem, 1 times golftræning eller en vintur

Prisen er pr. person i delt lejlighed

Se detaljer
25 km fra Palma de Mallorca

Golfpakke - 3 dage

3 x overnatning
Vælg mellem: 1 x greenfee Golf Son Antem, 1 times golftræning eller en vintur for hver overnatning

Prisen er pr. person i delt lejlighed

Se detaljer
25 km fra Palma de Mallorca

Golfpakke - 5 dage

5 x overnatning
Vælg mellem: 1 x greenfee Golf Son Antem, 1 times golftræning eller en vintur for hver overnatning

Prisen er pr. person i delt lejlighed

Se detaljer

Llucmajor Suites Mallorca

Llucmajor Suites Mallorca byder på lækre ferielejligheder, hvor der virkelig er tænkt på detaljen, for at give dig et perfekt golfophold. De 4 lejligheder ligger i Llucmajor, kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca og lufthavnen. Den fantastiske 18 hullers golfbane Golf Son Antem ligger kun en kort køretur på 7 km, så du har rig mulighed for at få spillet en masse golf, samtidig med at du nyder godt af Mallorcas spændende kultur.

Llucmajor Suites Mallorca har lavet et spændende program, hvor du for hver overnatning på hotellet kan vælge, om du vil have en greenfee til Golf Son Antem, have en times golfundervisning på Golf Son Antems golfakademi eller tage på en spændende tur til en vingård, hvor du kommer til at opleve, hvordan vinen produceres fra marken til flasken samt kommer til at smage vingårdens egen vin.

Går din golfrejse til Mallorca, og søger du en fantastisk golfoplevelse kombineret med overnatning i unikke lejligheder og spændende kultur, er Llucmajor Suites Mallorca det oplagte valg for dig.

Lejligheder

I centrum af den hyggelige by Llucmajor ligger Llucmajor Suites Mallorcas 4 lejligheder, hvor der er plads til 2-4 personer i hver. Lejlighederne er unikt indrettede med masser af farver og en spændende blanding af moderne og antikke møbler. De stemningsfulde lejligheder indeholder soveværelse, lækkert badeværelse og køkken med spiseplads. Derudover har nogle af lejlighederne en lækker terrasse, hvor du kan nyde solens stråler efter en dag på golfbanen.

Hvis du ikke selv ønsker at lave mad, ligger Llucmajor Suites Mallorca kun 150 meter fra byens torv, hvor du finder et hav af lækre restauranter med et stort udvalg af både internationale og lokale lækkerier.

Golfbane

Llucmajor Suites Mallorca byder på en spændende golfoplevelse med både golfundervisning og spil på den 36 hullers golfbane, Golf Son Antem. Øst-banen på Golf Son Antem byder på et klassisk design med brede fairways og flade greens, hvilket gør at golfere på alle niveauer kan spille banen. Vest-banen anses for at være mere krævende og har en yderst teknisk bagni, hvor specielt de afsluttende huller kræver en god spilstrategi. Greens er hurtigere og er ofte beskyttet af bunkers og hazarder, mens du også mødes af 3 store søer på din vej rundt på golfbanen.

Golf Son Antem har et stort træningsområde, hvor du finder en rund driving range med plads til 200 golfere, et stort område, hvor du kan træne dit korte spil med både greens og bunkers, samt en mere end 1000 m2 stor putting green. Derudover findes der flere pro’er, som kan hjælpe dig med at forbedre dit golfspil.

Søger du en golfferie på Mallorca, hvor du har udgangspunkt i en lækker lejlighed og samtidig bor tæt på golfbanen, så er Llucmajor Suites Mallorca det helt rette valg for dig.

Llucmajor Suites Mallorca faciliteter

  • 4 lejligheder
  • Terrasse
  • Gratis WiFi
  • Parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Llucmajor Suites Mallorca

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Llucmajor Suites Mallorca

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Llucmajor Suites Mallorca
Calle Paraires 8
07620 Llucmajor

+34 673 64 26 44
www.llucmajorsuites.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.