Lejondals Slott

Lejondals Slott - Tag på et eventyrligt golfophold i naturskønne omgivelser, ikke langt fra Stockholm centrum. Spil på to af Sveriges bedste golfbaner: Stadium & Castle Course!

Lejondals Slott

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Slot
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 2.565 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Lejondals Slott

40 km fra Stockholm centrum

Lejondals Slott

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x glas mousserende vin inden middagen
1 x 3-retters middag
1 x greenfee Bro Hof
Fri adgang til spaområde

Castle Course
Fra 2565 SEK pr. person i dobbeltværelse
Fra 2960 SEK i enkeltværelse

Stadium Course
Fra 3465 SEK pr. person i dobbeltværelse
Fra 3860 SEK i enkeltværelse

Se detaljer

Lejondals Slott

Lejondals Slott ligger smukt ved Lejondalssjön, ikke langt fra Stockholm og Arlanda lufthavn, med rig mulighed for at fiske, bade og spille golf. Området og parkerne rundt om slottet danner rammerne for et golfophold i naturskønne omgivelser og slottets smukke murstensrøde farve giver anledning til tilnavnet ”eventyrslottet”.

Tag på en herlig golfweekend ud over det sædvanlige; Spil på en af Sveriges bedste golfbaner, Bro Hof Slott. Her kan du vælge at spille på den storslåede bane Stadium Course, eller den lidt kortere bane Castle Course.

Golf

Bro Hof Slott ligger kun 10 minutters kørsel fra Lejondals Slott og har to af Sveriges bedste golfbaner: The Stadium Course og The Castle Course.

The Stadium Course er designet af Robert Trent Jones Jr. og banen er rangeret som nr. 1 i Sverige, siden banen åbnede i 2007, og ligger nr. 100 på listen over de bedste golfbaner i verden og som nr. 19 i Europa. Derudover har banen været vært for Nordea Masters 5 gange! Banen er en lakeside bane og er en oplevelse for alle golfere, uanset niveau – alt efter hvordan man vælger at spille banen. Fra gul og rød tee er banen skøn og hyggelig, fra hvid tee er den svær og udfordrende. Fra sort tee får den professionelle golfer en stor udfordring!

The Castle Course er også designet af Robert Trent Jones Jr. og era f lidt anden karakter end The Stadium Course – men selvfølgelig holder denne bane også standarderne for en top-kvalitetsbane. Det som skiller sig ud mest, er velfordelte”playable wasteareas”, som er strategisk placeret, og hullerne er indrammet af det smukke, høje græs, Aurora Gold.

Værelser

I den eksklusive herregård ved vandet, ligger ni deluxeværelser, hvor af to af dem har egen balkon. Herregården har sin egen relax-afdeling, spisesal samt tre mødelokaler, Louise, Aal og Fanny.
I herregården Filippa er der syv dobbeltværelser, som ligger i samme bygning som en af slottets to relaxafdelinger, samt det største mødelokale Filippa. Ved siden af Filippa ligger Gula Villan, hvor der ligger yderligere fem dobbeltværelser.

Restaurant

På Lejondals Slott er vellavet mad, med svenske råvarer, i fokus og deres prisvindende køkken garanterer dig en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Menuen er komponeret ud fra de bedste nærproducerede råvarer, som sæsonen har at byde på.

Slottets sommelier udvælger passende vine til menuen fra slottets velassorterede vinkælder. For dig, som har stor interesse for gastronomi og vine, kan du komme med slottets sommelier ned i vinkælderen, så du selv kan vælge den perfekte vin til din middag.

Spaområde

Lejondals Herrgård tilbyder også et komplet spaområde med indendørs pool, med massagedyser, jacuzzi og sauna. Derudover er du kun et par skridt fra herregårdens egen badebro – perfekt til at tage en dukkert til den tilstødende Lejondalssjön.

Lejondals Slott faciliteter

 • 102 værelser
 • Golfbane inden for 3 km
 • Restaurant
 • Bar
 • Spaområde
 • Indendørs pool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Lejondals Slott

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Lejondals Slott
Lejondals Allé 6
19734 Bro

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.