Hotell Högland

Hotell Högland – Spil golf på spændende golfbaner, slap af i wellnessområdet og nyd en lækker middag i restauranten på et moderne hotel i Småland, 30 minutters kørsel fra Jönköping

Hotell Högland

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 995 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotell Högland

40 km fra Jönköping

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x middag
1 x greenfee Nässjö GK eller Eksjö GK
Fri adgang til wellness

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotell Högland

Hotell Högland ligger knap 30 minutters kørsel fra Jönköping i den hyggelige by, Nässjö. Hotellet har en central placering i byen, som både byder på hyggelige butikker, lækre restauranter, smukke søer og golfbane. Efter din golfrunde kan du slappe af i hotellets lille wellnessområde eller nyde en lækker middag i restauranten.

Går din golfrejse til Småland og området omkring Jönköping, er Hotell Högland helt sikkert et besøg værd.

Værelser

Værelserne på Hotell Högland er inden for de sidste par år blevet renoveret og fremstår i dag som lyse, moderne og indbydende. Værelserne er indrettet med komfortable senge, eget badeværelse, fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi. Derudover har du også et skrivebord og opholdsplads, hvor du kan slappe af efter din golfrunde. Alle værelser har desuden en smuk udsigt over byens centrum.

Restaurant

I Hotell Höglands lækre restaurant kan du både til morgen og aften nyde lækre retter. Morgenbuffeten indeholder alt hvad hjertet begærer, så du kan få en god start på dagen og være klar til din golfrunde. Til aften kan du se frem til at nyde traditionelle svenske retter, men der findes også nye spændende retter på menukortet, så du helt sikkert kan finde noget der falder i din smag.

Wellness

Trænger du til at slappe af efter din golfrunde, kan du med fordel gøre dette i Hotell Höglands wellnessområde, hvor du kan nyde boblerne i jacuzzien, få varmen i aromasaunaen eller koble af i massagestolene. Derudover kan du holde formen ved lige i træningsrummet, hvor du finder flere træningsmaskiner.

Golfbaner

Kun få kilometer fra Hotell Högland ligger Nässjö GK, som er en spændende 18 hullers golfbane beliggende i den fantastiske smålandske natur. Her er udfordringer for alle golfere uanset niveau på en naturskøn parkbane. Hvis du kører 20 km mod øst, finder du Eksjö GK, der byder på en udfordrende 18 hullers golfbane i smuk natur. Spil golf ved en historisk herregård fra 1600-tallet og omkring smukke søer. Her venter der dig en vidunderlig naturoplevelse og golf på højt niveau.

Er du på jagt efter en spændende golfoplevelse i Småland, hvor du bor på et hyggeligt hotel med en central placering både i byen, men også i forhold til golfbanerne, så er Hotell Högland det helt rette valg for dig.

Hotell Högland faciliteter

 • 108 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotell Högland

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotell Högland
Esplanaden 4
571 31 Nässjö

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute
Golfbane
Hotel
Resort

Hotell Högland

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.