Hotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel WikingerhofHotel Wikingerhof

Hotel Wikingerhof

Hotel Wikingerhof – Et hyggeligt hotel med en fredfyldt placering i Slesvig-Holsten. Spil golf på en af områdets mange golfbaner efterfulgt at en lækker middag i restauranten og et besøg i spaområdet

Hotel Wikingerhof

 • Kroophold
 • Prisgaranti
  Tip ven
  Tip ven

  Golfpakker med prisgaranti til Hotel Wikingerhof

  Hotel Wikingerhof

  Hotel Wikingerhof er et idyllisk hotel i frisisk stil, som er svært at overse i byen Kropp i Slesvig-Holsten grundet den strålende hvide facade. Hotellet har en fredfyldt placering i byen, og du er tæt på naturen, hvilket er med til at skabe en afslappet atmosfære, der gør at du føler dig godt tilrette på hotellet.

  Hotel Wikingerhof er det perfekte udgangspunkt for en god golfferie, da der ligger hele 8 golfbaner lige i nærheden. Du kan spille på følgende golfbaner: Golfclub Altenhof, Golf-Club An der Schlei, Gut Apeldör, Golfclub Aukrug, Gut Kaden, Golfclub Husumer Bucht, Golf-Club Kitzeberg og Golf Club Lohersand.

  Værelser

  Værelserne på Hotel Wikingerhof er rummelige og indrettede i den lokale frisiske stil med lyse, afdæmpede farver. Alle værelser, både dobbelt- og enkeltværelser samt de to lejligheder, er de seneste år blevet renoveret og fremstår derfor i rigtig god stand.

  Restaurant

  Efter en god nats søvn kan du starte dagen med Hotel Wikingerhofs lækre morgenbuffet med et bredt udvalg. Her er noget for en hver smag og vigtigst af alt, du få et solidt morgenmåltid, så du er klar til en dag på golfbanen.

  Levende lys, udvalgte gode vine og kulinariske lækkerier tilberedt med kærlighed venter dig til aften. Tag på en kulinarisk udflugt ud i det lokale køkken med internationale strejf, hvor menuen er sæsonbetonet og blandt andet består af grønkål, friskfanget sild, vildtretter og, især i vintermånederne, and og gås.

  Dagen afsluttes på bedste vis i den hyggelige gårdhave med en frisktappet øl, mens du deler dine oplevelser fra golfbanen med hotellets andre golfentusiaster.

  Hotel Wikingerhof byder også på afslapning i spaområde, hvor du både finder en sauna, tepidarium og dampbad. Her kan du få varmen på en kold dag eller blot lande tankerne flyve i fredfyldte omgivelser.

  Nyd en førsteklasses beliggenhed mellem Nordsøen og Østersøens kyster og det faktum, at Hotel Wikingerhof ligger blot en halv times kørsel fra den danske grænse. Bo lokalt, spil golf, tag på dagsudflugter og udforsk den dejlige natur til fods eller på cykel.

  Hotel Wikingerhof faciliteter

  • 65 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Have
  • Sauna
  • Dampbad
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  Læs mereLæs mindre

  Få tilbud til Hotel Wikingerhof

  Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
  Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
  Du betaler altid direkte til destinationen.

  Dine oplysninger

  Kundeservice

  Du kan altid kontakte vores kundeservice,
  hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

  Telefon: +45 2441 2240
  service@nordicgolfers.com

  Video - Hotel Wikingerhof

  Anmeldelser

  Ingen anmeldelser.

  Kort

  Hotel Wikingerhof
  Tetenhusener Chaussee 1
  24848 Kropp

  Skriv din adresse og få rutevejledning:

  Find Rute

  Hotel Wikingerhof

  Golfpakke fra:
  Banetype:
  Skov
  Antal huller:
  18
  Greenfee:
  400600 SEK
  Antal stjerner:
  Afstand:
  0 km

  Anmeldelser (4)

  Jørgen Villy Jarsskov

  Bedste jeg har gjort

  Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

  Ib Larsen

  Stor tilfredshed

  NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

  Kenth Halling Boutrup

  Genialt koncept

  Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

  Johnny Tang Frandsen

  Kan anbefales

  Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!