Hotel Seegasthof Oberndorfer

Hotel Seegasthof Oberndorfer – Et lækkert østrigsk hotel med en helt fantastisk beliggenhed direkte ved søbredden og kun få kilometer til nærmeste golfklub, som byder på udfordringer for alle golfere

Hotel Seegasthof Oberndorfer

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 145 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Seegasthof Oberndorfer

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee Golfclub am Attersee (bestilles gennem Nordicgolfers)

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Fra 145 EUR i perioden 01.01 - 28.06 og 25.08 - 31.12
Fra 150 EUR i perioden 29.06 - 24.08

Se detaljer

Hotel Seegasthof Oberndorfer

Hotel Seegasthof Oberndorfer er et mere end 100 år gammelt familiedrevet hotel, som har en enestående beliggenhed direkte ud til den store østrigske sø, Attersee. Kun få kilometer fra hotellet ligger Golfclub am Attersee, hvor du kan spille en runde golf på en fantastisk 18 hullers golfbane.

Går din næste golfrejse til Østrig, og søger du et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed og kort afstand til nærmeste golfbane, er Hotel Seegasthof Oberndorfer det helt rette valg for dig.

Værelser

Værelserne på Hotel Seegasthof Oberndorfer er indrettet med sans for detaljen, stilfulde møbler og med stor opmærksomhed på din komfort, så du kan få det bedst mulige ophold på hotellet. Alle værelser har adgang til gratis WiFi og fladskærms-tv, så du kan slappe af med dette efter din golfrunde, hvis du da kan løsrive dig fra den fantastiske udsigt over det omkringliggende landskab og søen. Nogle værelser har desuden en lækker balkon, hvor du kan koble af med en helt ubeskrivelig udsigt.

Restaurant

Efter en god nats søvn starter du din dag på Hotel Seegasthof Oberndorfer med en lækker morgenbuffet, som du fra hotellets terrasse kan nyde med en helt fantastisk udsigt over søen. Her sidder du helt ud til søbredden i skyggen af kastanjetræerne, så kan man næste ikke få en bedre start på dagen.

Til aften kan du nyde en lækker middag i restauranten bestående at typiske østrigske retter samt frisk fisk fra søen. Køkkenet gør deres ypperste for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Trænger du til at slappe af, når du kommer tilbage til hotellet efter en dag på golfbanen, er der flere muligheder for dette på Hotel Seegasthof Oberndorfer. Du kan tage en forfriskende svømmetur i søen og efterfølgende få varmen i saunaen. Du får stillet badekåbe og tøfler til rådighed, som du kan benytte både til saunaen, men også til din tur til den private strand.

Golfbaner

Kun få kilometer fra Hotel Seegasthof Oberndorfer ligger den fantastiske 18 hullers golfbane, Golfclub am Attersee, hvor du kan spille en runde golf med en smuk udsigt over søen og til de omkringliggende bjerge. Golfbanen er anlagt i et kuperet terræn, hvilket er med til at give dig en spændende golfrunde med masser af udfordrende huller.

Er du på jagt efter et golfophold i Østrig i smukke omgivelser og golf på en spændende golfbane, er Hotel Seegasthof Oberndorfer det perfekte match for dig.

Hotel Seegasthof Oberndorfer faciliteter

  • 23 værelser
  • Restaurant
  • Terrasse
  • Have
  • Strand
  • Sauna
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Seegasthof Oberndorfer

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Seegasthof Oberndorfer
Hauptstraße 18
4864 Attersee am Attersee

+43 7666 78640
www.oberndorfer.info/

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.