Hotel Salt & Sill

Hotel Salt & Sill - Moderne hotel, som flyder på havets overflade, i Bohuslän. Spil på Tjörns GK og nyd en fantastisk udsigt over havet og Tjörns ydre skærgård

Hotel Salt & Sill

 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.795 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Salt & Sill

70 km fra Göteborg

Golfpakke 1 nat

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 3-retters middag
1 x greenfee til Tjörns GK, Orust GK eller Stenungsund GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
70 km fra Göteborg

Golfpakke 2 nætter

2 x overnatning
2 x morgenmad
1 x middag
1 x 3-retters middag
2 x greenfee til Tjörns GK, Orust GK eller Stenungsund GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotel Salt & Sill

Kun 45 minutters kørsel fra Göteborg, på den smukke vestkyst, finder du Hotel Salt & Sill. Her kan du nyde et moderne ophold i en afslappende atmosfære, direkte ned til havet og kysten. Hotellet flyder på havets overflade og består af 6 2-planshuse på pontoner. Hotellets tag er en stor terrasse, som egner sig godt til en rolig stund, med en skøn udsigt over Bohuslän og Tjörns ydre skærgård.

Golf

Kun 10 km fra Hotellet finder du Tjörns GK. Den smukke bane, "Midt på Tjörn", byder på runder med stor udfordring for alle niveauer. Det er en 18-hullers skov- og parkbane med varieret terræn. Det kuperede bohuslänske landskab byder på spændende og teknisk krævende huller.

Den taktiske spiller belønnes oftest mere end den langtslående. Banen åbner normalt tidligt på sæsonen, eftersom et omkringliggende hav hjælper med at organisere milt forårsvejr og flotte greens.

Værelser

På Hotel Salt & Sill bor du i hyggelige og lyse værelser. Indretningen er præget af moderne, nordisk enkelthed, med funktionelle møbler og unikke detaljer. Samtlige værelser har en tydelig forbindelse til mad og drikke. Alle værelser er opkaldt efter krydderier, som anvendes i hotellets egen restaurant, og farverne er omhyggeligt udvalgt efter disse.

Værelserne har egen indgang og flere af værelserne, på det nederste plan, har også badstige, så du kan gå direkte fra værelset og ned i havet. Værelserne omfatter også fuldt flisebelagt badeværelse, med granitgulve og elementer af træ.

Restaurant

Salt & Sills restaurant har en af de bedste beliggenheder på vestkysten. Servering på broen og vinduer med havudsigt giver en, næsten, uvirkelig nærhed til havet. Her kan du nyde retter med fisk, skaldyr og specialiteterne ”Sillplankan” og ”Klädesholmaren, som bidrager til den internationale anerkendelse af skærgårdsrestauranten og løfter silden som madoplevelse.

Skærgårdsmenuen kombineres efter sæsonens bedste råvarer og det som havet har at byde på. Køkkenet har derfor stor frihed til at bruge deres kreativitet og kundskab til dagligt at skabe madoplevelser af højeste kvalitet.

Wellness

Fortøjet ved Salt & Sills bro finder du deres spa- og suanabåd S/S Silla; en katamaran bygget til velvære. Bådens nederste plan rummer sauna, stillerum, brusere, toilet samt badebro, med trappe ned til havet. På det øverste plan finner du en opvarmet badtønde og solterrasse.

Hotel Salt & Sill faciliteter

 • 23 værelser
 • Lounge
 • Restaurant
 • Festlokaler
 • Mødelokaler
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Spaområde
 • Terrasse
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Salt & Sill

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Salt & Sill

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Salt & Sill
Klädesholmen
47151 Tjörn

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.