Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Hotel La Finca Golf & Spa Resort – Oplev et fantastisk golfresort med 18 hullers golfbane lige uden for døren, lækker restaurant og smagfuldt spaområde beliggende i naturskønne omgivelser i kort afstand fra Alicante

Hotel La Finca Golf & Spa Resort

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 280 EUR
 • Greenfee Fra 60 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Golfpakke - 3 dage

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
2 x greenfee 
Vælg mellem: La Finca, Golf Las Ramblas og Golf Villamartin

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Fra 280 EUR 01.01 - 17.02 og 18.11 - 30.12
Fra 326 EUR 18.02 - 07.07 og 19.08 - 17.11
Fra 342 EUR 08.07 - 18.08

Se detaljer

Golfpakke - 4 dage

4 x overnatning
4 x morgenbuffet
3 x greenfee 
Vælg mellem: La Finca, Golf Las Ramblas og Golf Villamartin

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Fra 387 EUR 01.01 - 17.02 og 18.11 - 30.12
Fra 455 EUR 18.02 - 07.07 og 19.08 - 17.11
Fra 480 EUR 08.07 - 18.08

Se detaljer

Golfpakke - 5 dage

5 x overnatning
5 x morgenbuffet
4 x greenfee 
Vælg mellem: La Finca, Golf Las Ramblas og Golf Villamartin

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Fra 494 EUR 01.01 - 17.02 og 18.11 - 30.12
Fra 585 EUR 18.02 - 07.07 og 19.08 - 17.11
Fra 618 EUR 08.07 - 18.08

Se detaljer

Golfpakke - 7 dage

7 x overnatning
7 x morgenbuffet
5 x greenfee 
Vælg mellem: La Finca, Golf Las Ramblas og Golf Villamartin

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Fra 666 EUR 01.01 - 17.02 og 18.11 - 30.12
Fra 780 EUR 18.02 - 07.07 og 19.08 - 17.11
Fra 822 EUR 08.07 - 18.08

Se detaljer

Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Hotel La Finca Golf & Spa Resort er et fantastisk golfresort beliggende på Costa Blanca, kun 40 minutters kørsel fra lufthavnen i Alicante. Golfresortet byder på en fantastisk 18 hullers golfbane, som ligger kun få minutters gang fra dit værelse, så du har rig mulighed for at få en golfferie med masser af golf.

Hotel La Finca Golf & Spa Resort ligger i naturskønne omgivelser, centralt placeret på golfbanen, så du overalt har en fabelagtig udsigt til golfbanen og det omkringliggende landskab, hvilket skaber et fredfyldt miljø på golfresortet. Ønsker du at udnytte de fredfyldte omgivelser til fulde, kan du koble af i det lækre spaområde, så du vender tilbage helt afslappet og klar på alle dagens oplevelser.

Går din næste golfrejse til Spanien og Costa Blanca, er Hotel La Finca Golf & Spa Resort med sine mange lækre faciliteter det helt rette valg for dig.

Golfbane

Lige uden for Hotel La Finca Golf & Spa Resort ligger golfresortets 18 hullers golfbane. Selvom golfbanen er forholdsvis ny, er det en yderst populær golfbane. Dette skyldes blandt andet den kendte spanske banearkitekt, Pepe Gancedos fantastiske design med brede fairways, spektakulære greens og stor variation. 

Pepe Gancedo er kendt som golfens Picassio, og La Finca golfbanen anses af mange for at være hans mesterværk. Golfbanen er kendetegnet af brede fairways med Bermuda-græs, mellem appelsin- og oliventræer, dybe, strategisk placerede bunkers, men også flere store søer og vandløb, som specielt på 11. hul har en fremtrædende rolle. Her gennemskærer det susende vandløb golfbanen 50 meter før du når til green, som er næsten helt omkranset af en stor bunker. Du skal holde tungen lige i munden for komme hjem i en god score på dette spektakulære hul. 

Et andet nævneværdigt hul er hul 17, som virkelig er i en klasse for sig. Her venter der dig et visuelt smukt hul, som samtidig også er en fantastisk udfordring at give sig i kast med. Fairway er indrammet af en smuk sø på venstre side og et vandløb på højre, inden du rammer green, tager fairway et skarpt sving rundt om søen, før du når den store green, hvorfra du har en smuk udsigt til søen. Golfbanen på Hotel La Finca Golf & Spa Resort er fuld af spændende huller, så du kan godt begynde at glæde dig til en udfordrende golfrunde, som du sent vil glemme.

Som gæst på Hotel La Finca Golf & Spa Resort kan du også spille golf på den nærliggende golfbaner Golf Las Ramblas og Golf Villamartin, som begge er udfordrende 18 hullers golfbaner med masser af udfordringer.

Overnatning

Værelserne på Hotel La Finca Golf & Spa Resort er lyse og rummelige og har enten en smuk udsigt over golfbanen eller til swimmingpool-området. Værelserne er indrettet med tanke på din komfort, så du med det samme du træder ind ad døren til dit værelse, kan begynde at slappe af og bare nyde dit golfophold. Værelserne indeholder komfortable dobbeltsenge, rummeligt badeværelse med både bruser og badekar samt en hyggelig balkon, hvor du kan slappe af efter din golfrunde, mens du nyder den smukke udsigt.

Restaurant

Hotel La Finca Golf & Spa Resort byder på lækre gourmetoplevelser fra morgen til aften. Start dagen med en lækker morgenbuffet, mens du til aften kan nyde en lækker middag i Jardines La Finca Restaurant, hvor der serveres spændende Middelhavsretter med masser af smag og finesse. Du kan også vælge at nyde en lækker buffet med et stort udvalg af lækre retter, så du altid finder noget der falder i din smag.

Efter din middag kan du fortsætte din aften i Hotel La Finca Golf & Spa Resorts hyggelige bar, hvor du i moderne omgivelser kan nyde en lækker drink eller kold øl. Del dine oplevelser fra golfbanen med golfresortets andre golfinteresserede gæster, som helt sikker også kan give dig et tip til morgendagens golfrunde. 

Spa og wellness

Trænger du til at koble lidt af efter at have haft fuld fokus på at gå den bedst mulige golfrunde, kan du gøre dette i Hotel La Finca Golf & Spa Resorts lækre spaområde. Nyd det varme vand og hydramassage efterfulgt af en tur i sauna. Afslut dit besøg i spaområdet med en fantastisk massage- eller skønhedsbehandling, så er du helt klar til morgendagens udfordringer på golfbanen.

Hotel La Finca Golf & Spa Resort har en stort udendørs swimmingpool, hvor du kan nyde en forfriskende svømmetur eller slappe af på en liggestol, mens du nyder solens stråler. Ved swimmingpoolen findes også en poolbar, som serverer lette retter og kolde retter, som du kan nyde i skyggen under en parasol.

Er du på jagt efter en golfoplevelse nær Alicante på Costa Blanca, hvor du kan kombinere golf på flere fantastiske golfbaner med et ophold på et fantastisk golfresort, så er Hotel La Finca Golf & Spa Resort det perfekte match for dig.

Hotel La Finca Golf & Spa Resort data om banen

18 huller
Par 72
6394 meter fra hvid tee
6032 meter fra gul tee
5737 meter fra blå tee
5411 meter fra rød tee
Banearkitekt: Pepe Gancedo

Hotel La Finca Golf & Spa Resort data faciliteter 

 • 120 værelser
 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping- og putting greens 
 • Restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Fitness
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Hotel La Finca Golf & Spa Resort

18 huller
Fra 60 EUR

Book din tee time her

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel La Finca Golf & Spa Resort

Anmeldelser

9.3 (3 anmeldelser)

Total fed bane - La Finca Golf & Spa Resort

af
Vi giver Miguel Angel Jimenez helt ret i at det er en total fed bane ???????? vi spillede den i lørdags i det skønneste vejr ???? og vi kommer gerne igen en anden gang

Flot golfbane i smukke omgivelser

af
La Finca er en flot golf bane i smukke omgivelser og med særdeles flotte greens. Banen tilbyder også et par udfordrende huller med vand i spil, der stiller store krav til både præcision og længe. Hotellet er lækkert og klubhus tilbyder imponerende udsigt. En stor golfoplevelse.

Hotel La Finca Golf & Spa Resort - Et af de bedste golfanlæg i Spanien

af
Har netop boet og spillet på Hotel La Finca Golf & Spa Resort og det var rigtig godt. Deres greens er helt klart blandt nogle af de flotteste og bedste jeg har oplevet i hele Spanien! Super skøn golfbane hvor flere af hullerne er rigtig spændende og udfordrende.

Super træningsforhold i et hyggeligt miljø mellem oliventræer og palmer og hvor alt er i gåafstand fra hotellet.
Hotel La Finca Golf & Spa Resort er et af de bedste golfanlæg jeg har oplevet i Spanien!!
Vis flere

Kort

Hotel La Finca Golf & Spa Resort
Carretera Algorfa, Los Montesinos, KM3
03169 Algorfa, Alicante

+34 966 729 055
www.lafincagolfresort.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.