Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken – Et charmerende hotel uden for Oldenburg i Niedersachsen. Slap af i hyggelige omgivelser og spil golf på områdets fantastiske golfbaner

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 49 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Golfpakke 1

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x flaske kildevand
Greenfee tilkommer

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse 

Se detaljer

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken er et perfekt udgangspunkt, hvis du søger en golfrejse til Oldenburg i Niedersachsen, hvor du kan spille på regionens mange fantastiske golfbaner. På hotellet mødes du af en varm og familiær stemning, hyggelige detaljer og en innovativ tankegang. Fra hotellet har du nem adgang til flere golfbaner, og du kan nyde den smukke naturparken, som grænser op til hotellet.

Er du på udkig efter et hyggeligt golfhotel, som er et godt udgangspunkt for en varieret golfrejse, er Hotel & Gesellschaftshaus Ripken det helt rette valg for dig.

Værelser

På Hotel & Gesellschaftshaus Ripken er værelserne moderne indrettet med tanke på din komfort. Her kan du slappe af efter en dag på golfbanen i den komfortable dobbeltseng, eller i lænestolen foran fladskærms-tv’et. Værelserne indeholder også et lækkert badeværelse, skrivebord samt gratis WiFi. En del af hotellets værelser er renoveret for nylig og er indrettet med forskellige temaer fra hele verden, så du kommer måske til at bo i ørkenen eller New York!

Restaurant

I Hotel & Gesellschaftshaus Ripkens hyggelige restaurant kan du nyde en lækker morgenbuffet med et stort udvalg, så du er fuld af energi til en dag med masser af spændende golfoplevelser. Om aftenen kan du nyde både internationale- og tyske specialiteter i en altid god stemning og med et venligt personale. 

Når du kommer tilbage til Hotel & Gesellschaftshaus Ripken efter din golfrunde, kan du nyde solen og lidt koldt at drikke på hotellets hyggelige terrasse. Del dine oplevelser fra golfbanen med hotellets andre gæster, og få selv et par tips.

Trænger du til at slappe lidt af efter dagens udfoldelser på golfbanen, kan du gøre dette i hotellets sauna, eller du kan, hvis du stadig er fuld af energi, forbrænde nogle kalorier i hotellets træningscenter.

Golfbaner

I området omkring Hotel & Gesellschaftshaus Ripken finder du et stort udvalg af spændende golfbaner. Inden for en afstand af 25 km fra hotellet ligger 7 spændende golfbaner. GC Oldenburger Land ligger tættest på hotellet og er en udfordrende 18 hullers golfbane. Golfbanen er omkranset af smukke træer og rundt på golfbane ligger 3 store søer, som kommer i spil på flere huller. 

Er du på jagt efter en spændende golfoplevelse på et hyggeligt hotel nær Oldenburg, er Hotel & Gesellschaftshaus Ripken det oplagte valg. 

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken faciliteter

 • 55 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken
Borchersweg 150
26209 Hatten

+49 4481 93510
www.hotel-ripken.de

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute
Golfbane
Hotel
Resort

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.