Hotel Gartnerkofel

Hotel Gartnerkofel – Et hyggeligt golfhotel beliggende i Kärnten, Østrig, med golf på en fantastisk 18 hullers golfbane, lækre kulinariske oplevelser og et stort spaområde

Hotel Gartnerkofel

 • Spa
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 99 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Gartnerkofel

220 km syd for Salzburg

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x frokost
1 x 5-retters middag
Alkoholfrie drikkevarer inkluderet
Fri adgang til spa
Ubegrænset golf på Nassfeld Golf

Fra 99 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotel Gartnerkofel

Hotel Gartnerkofel er et fantastisk 4-stjernet golfhotel beliggende 1550 meter over havet i de østrigske alper, kun et par minutter fra den italienske grænse. Hotellet har en fantastisk beliggenhed på bjerget med en malerisk udsigt over dalen og de omkringliggende bjergtoppe. Hotel Gartnerkofel byder på et væld af faciliteter for både store og små med både en lækker restaurant, indendørs- og udendørs swimmingpool samt en spændende golfbane tæt på hotellet.

Går din næste golfrejse til Kärnten i Østrig, og søger du et golfophold med mange muligheder, er Hotel Gartnerkofel det perfekte match for dig.

Golfbane

Kun 15 km fra Hotel Gartnerkofel finder du Nassfeld Golf, som er en flad 18 hullers parkbane designet af Gary Player. Mesterskabsbanen ligger i naturskønne omgivelser omkranset af høje bjerge, hvilket gør det til en fantastisk naturoplevelse at spille denne udfordrende golfbane. Golfklubben har et godt træningsområde med en 6 hullers par 3 bane, driving range og flere bunkers og greens, hvor du kan træne dit korte spil, inden du starter på din golfrunde.

Overnatning

Hotel Gartnerkofel byder på rummelige, lyse og moderne indrettede, som gør, at du med det samme føler dig godt tilpas og kan nyde dit golfophold fuldt ud. Værelserne indeholder komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, skrivebord, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har nogle værelser opholdsplads og balkon, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen, mens du nyder den fantastiske udsigt til de smukke omkringliggende bjerge.

Restaurant

Hotel Gartnerkofel byder på en spændende kulinarisk oplevelse med alle måltider og alkoholfrie drikkevarer inkluderet i prisen på din golfpakke. Om morgenen starter du med en stor morgenbuffet, der ikke lader noget tilbage at ønske. Her finder du både sunde alternativer samt frisk frugt og lækre specialiteter.

Til frokost serveres der både kolde og varme retter, så du altid kan finde noget der falder i din smag. Om eftermiddagen kan du slappe af efter din golfrunde med en kop kaffe og en lækker hjemmebagt kage, mens du nyder den fantastiske udsigt til bjergene.

Til middag venter der dig en spændende kulinarisk oplevelse bestående af en lækker 5-retters middag, som du kan nyde i den hyggelige restaurant. Her venter der dig spændende kombination af østrigske, italienske og slovenske specialiteter, derudover laves der ugentligt spændende temabuffeter med skiftende tema.

Spa og wellness

Trænger du til lidt afslapning efter dagens udfoldelser på golfbanen, har du rig mulighed for dette i Hotel Gartnerkofels store spaområde, som byder på en lækker indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Her kan du samle ny energi og forbedrede dig på morgendagens oplevelser på golfbanen. Derudover kan du forkæle dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af hotellets dygtige personale. Som afslutning på dit ophold i spaområdet kan du slappe af i afslapningsområdet, hvor du kan nyde en bjergtagende udsigt til det omkringliggende landskab.

Er du mere til afslapning i solen, kan du gøre dette ved Hotel Gartnerkofels udendørs swimmingpool, hvor du kan nyde solens stråler og en afkølende svømmetur i swimmingpoolen.

Søger du et golfophold i Østrig på et hyggeligt hotel med lækre kulinariske oplevelser, et fantastisk spaområde og golf på en udfordrende golfbane, er Hotel Gartnerkofel det oplagte valg for din næste golfferie.

Hotel Gartnerkofel faciliteter

 • 120 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Afslapningsområde
 • Fitness
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Gartnerkofel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Gartnerkofel

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Gartnerkofel
Sonnenalpe Nassfeld 18
9620 Hermagor

+43 42858175
www.gartnerkofel.at/de

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.