Hotel Eichingerbauer

Hotel Eichingerbauer – Et lækkert 4-stjernet hotel mange faciliteter i naturskønne omgivelser nær Salzburg. Oplev hele 13 golfbaner, som alle ligger inden for kort afstand af hotellet

Hotel Eichingerbauer

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 358 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Eichingerbauer

25 km fra Salzburg

Golf & Seen Shorty

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
2 x 4-retters middag
2 x greenfee (vælg mellem 13 forskellige baner)

Fra 358 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
25 km fra Salzburg

Golf & Seen Unlimited

7 x overnatning
7 x morgenbuffet
7 x 4-retters middag
5 x greenfee (vælg mellem 13 forskellige golfbaner)

Fra 972 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotel Eichingerbauer

Hotel Eichingerbauer ligger i den østrigske region Salzkammergut, kun 25 km fra centrum af Salzburg, og er et lækkert 4-stjernet hotel med spa, udendørs swimmingpool og med mulighed for at spille golf på nogle af Østrigs allerbedste golfbaner.

Går din golfrejse til Østrig, og søger du et hotel med mange faciliteter og et væld af golfbaner at vælge imellem, er Hotel Eichingerbauer det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Kun 2 km fra Hotel Eichingerbauer finder du GC Drachenwand, som er en naturskøn 9 hullers golfbane beliggende med en fantastisk udsigt til den smukke sø, Mondsee, og med de smukke Alper som en imponerende baggrund.

Direkte ud til bredden af Mondsee ligger GC am Mondsee, som det kun tager dig et par minutters kørsel at komme frem til. Her venter der dig en 18 hullers mesterskabsbane i et forholdsvist fladt terræn. Golfbanen er en af de mest populære golfbaner i Østrig, både på grund af sine mange golfudfordringer, men også på grund af den fænomenale udsigt, du har, til både bjerge og sø.

Inden for kun 25 km finder du i alt 13 fantastiske golfbaner, som du frit kan vælge imellem som gæst på Hotel Eichingerbauer hvilket gør, at der venter dig en golfoplevelse udover det sædvanlige med masser af variation og udfordringer for alle golfere.

Overnatning

Hotel Eichingerbauer er et familieejet hotel, og du mærker med det samme du ankommer, den fantastiske gæstfrihed og service, som du altid bliver mødt med som gæst. Dette gør, at du med det samme føler dig hjemme på hotellet og kan nyde din golfferie fuldt ud. 

Værelserne på Hotel Eichingerbauer er rummelige og indrettet i en moderne og skandinaviske stil. Værelserne indeholder komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, opholdsplads, fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi. Derudover har du, når du kommer hjem fra dagens golfoplevelser, mulighed for at slappe af på din egen balkon, hvorfra du har en helt ubeskrivelig udsigt over det smukke landskab, der omgiver hotellet.

Restaurant

Start din morgen med en stor morgenbuffet, hvor du kan vælge mellem et lækkert udvalg af retter, så du altid kan finde noget der falder i din smag, så du er fuldt af energi til en dag med masser af udfordringer på golfbanen.

I den hyggelige restaurant kan du nyde dine måltider i elegante omgivelser, mens du nyder udsigten til de grønne enge og bjerge, der omgiver hotellet. Om aftenen venter der dig en fantastisk 4-retters middag, hvor du kommer til at prøve mange lækre østrigske specialiteter.

Afslut din aften i Hotel Eichingerbauers hyggelig bar, hvor du kan nyde en lækker drink eller en god kop kaffe i skæret fra ilden i kaminen og ser tilbage på alle dagens oplevelser.

Spa og wellness

Trænger du til at slappe af og blive forkælet efter en lang dag på golfbanen, så har du rig mulighed for dette i Hotel Eichingerbauers spaområde, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur i den indendørs swimmingpool, eller du kan få varmen i en af de mange saunaer. Ønsker du yderligere forkælelse, står det venlige personale altid klar til at forkæle dig fra top til tå med en lækker massage- eller skønhedsbehandling. Afslut dit ophold i spaområdet med at samle ny energi i det flotte afslapningsområde, hvor du kan nyde en smuk udsigt til de omkringliggende bjerge.

Ønsker du at slappe af udendørs, kan du gøre dette ved den flotte udendørs swimmingpool, hvorfra du har en fantastisk udsigt til de smukke Alper. Ønsker du i stedet af dyrke motion, er der også mange muligheder for dette på Hotel Eichingerbauer. Her finder du blandt andet tennisbaner, både indendørs og udendørs, bowlingbaner samt et fitnesscenter, hvor du kan holde din træning ved lige. Derudover indbyder området omkring hotellet til vandreture i de smukke omgivelser, så du har alle muligheder for at få en begivenhedsrig golfferie på Hotel Eichingerbauer.

Går din golfferie til Salzburgområdet i Østrig, og søger du et lækkert hotel tæt på et stort udvalg af fantastiske golfbaner, er Hotel Eichingerbauer helt sikkert et besøg værd for alle golfere.

Hotel Eichingerbauer faciliteter

 • 40 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Bowling
 • Tennis
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Eichingerbauer

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Eichingerbauer

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Eichingerbauer
Eich 34
5310 Mondsee

+43 62322658
www.eichingerbauer.at

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.