Hotel Dania Silkeborg

Hotel Dania Silkeborg – Historisk hotel med en central beliggenhed i Silkeborg, hvor du kan drage fordel af nærheden til både det hyggelige byliv, naturen og områdets fantastiske golfbaner

Hotel Dania Silkeborg

  • Gourmet
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 1.319 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Dania Silkeborg

Hotel Dania Silkeborg Golfpakke 1

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x greenfee Silkeborg-Ry GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

365 DKK tillæg enkeltværelse
525 DKK tillæg ekstra overnatning inkl. morgenmad
115 DKK tillæg lille madpakke til golfbanen
210 DKK tillæg luksus madpakke til golfbanen

Se detaljer

Hotel Dania Silkeborg Golfpakke 2

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag
1 x greenfee Silkeborg-Ry GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

365 DKK tillæg enkeltværelse
525 DKK tillæg ekstra overnatning inkl. morgenmad
115 DKK tillæg lille madpakke til golfbanen
210 DKK tillæg luksus madpakke til golfbanen

Se detaljer

Hotel Dania Silkeborg

Hotel Dania Silkeborg er et historisk hotel beliggende på det smukke torv i Silkeborg. Siden 1848 har det elegante hotel tiltrukket et væld af forskelligartede gæster, som forfattere, skuespillere og sågar royale. I dag er Hotel Dania Silkeborg stadig samlingspunkt for byen og med sin centrale beliggenhed, er det et fantastisk udgangspunkt, hvis du ønsker at spille områdets fantastiske golfbaner. Udover nærheden til golfbanerne, er du også tæt på de naturskønne Silkeborgsøer, skov samt hyggelige byliv med specialbutikker, caféer og restauranter.

Går din golfrejse til Silkeborg, og søger du et hotel med en spændende historie, som er et godt udgangspunkt for at komme ud til flere af områdets golfbaner, er Hotel Dania Silkeborg det helt rette valg for dig.

Værelser

De dejlige værelser på Hotel Dania Silkeborg er elegant indrettede med al nødvendig moderne komfort, for at gøre dit golfophold, så behageligt som muligt. Værelserne indeholder komfortable senge, lækkert badeværelse, skrivebord, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Fra nogle værelser har du en smuk udsigt over torvet og byen liv.

Restaurant

Hotel Dania Silkeborgs restaurant, Brasserie Underhuset, er kendt for sin madkunst og kvalitet både i Danmark og endda også udenfor landets grænser, og har gennem årene fået mange udmærkelser og gastronomiske anerkendelser. Maden er altid lavet helt fra bunden og sammensat af årstidernes friske råvarer af den bedste kvalitet, hvilket er med til at give dig en uovertruffen kulinarisk oplevelse i den atmosfærefyldte restaurant.

Golfbaner

En kort køretur på 10 minutter ud ad byen ligger Silkeborg Ry GK – Silkeborgbanen, som er en af Danmarks bedste golfbaner. Her venter der dig en 27 hullers golfbane med utallige udfordrende huller designet af den danske banearkitekt Frederik Dreyer og den danske Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn.

15 km syd for Hotel Dania Silkeborg ligger Himmelbjerg GC, som er en 18 hullers golfbane med stor variation. Golfbanen ligger i naturskønne omgivelser, hvor du kommer igennem både park og skov med store højdeforskelle og flere idylliske vandløb, som krydser golfbanen.

Små 25 kilometer fra Hotel Dania Silkeborg ligger Silkeborg Ry GK – Kildebjerg-Ry banen, som er en af Midtjyllands bedste 18 hullers golfbaner. Den moderne golfbane byder på brede fairways i et kuperet terræn og en udfordrende afslutning, som du godt kan glæde dig til.

En halvtimes kørsel nord for Hotel Dania Silkeborg ligger Tange Sø GKs 18 hullers golfbane. Fra den let kuperede golfbane har du fra flere huller en hel fantastisk udsigt til Tange Sø, hvilket giver dig både en skøn naturoplevelse, men også en fantastisk golfoplevelse med mange udfordrende golfhuller.

Søger du en golfoplevelse i Silkeborg på et elegant hotel med en lækker restaurant og et spændende udvalg af golfbaner, er Hotel Dania Silkeborg helt sikkert et besøg værd.

Hotel Dania Silkeborg faciliteter

  • 47 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis WiFi
  • Parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Dania Silkeborg

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Dania Silkeborg
Torvet 5
8600 Silkeborg

+45 8682 0111
www.hoteldania.dk

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.