Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife – Bliv forkælet som en ægte rockstjerne på et 5-stjernet luksushotel på Tenerife med flere restauranter, swimmingpools og et lækkert spaområde samt kort afstand til en fantastisk 27 hullers golfbane

Hard Rock Hotel Tenerife

 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 166 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee Golf Costa Adeje (bookes og betales separat)

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

FLY & BILLEJE
NordicGolfers.com hjælper dig gerne med en samlet pris på golfrejsen inkl. fly og eventuel lejebil. Oplys blot hvor du vil flyve fra og dine ønsker til lejebilen.

Se detaljer

Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife er et moderne og totalrenoveret hotel beliggende på den kanariske ø, Tenerife. Hotellet ligger på den solrige sydlige del af øen, nær Adeje og den fantastiske 18 hullers golfbane Golf Costa Adeje. Det 5-stjernede luksushotel ligger direkte ud til stranden og byder derudover på flere swimmingpools og mange lækre restauranter, så du er garanteret en helt fantastisk golfferie.

Værelser

De luksuriøse værelser på Hard Rock Hotel Tenerife er indrettet med alle moderne faciliteter, så selv en rockstjerne ville blive misundelig. De 624 værelser og suiter er alle indrettet med lækre senge, elegant badeværelse samt opholdsplads og en lækker møbleret balkon, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Atlanterhavet, mens du ser tilbage på en dag fuld af oplevelser på golfbane.

Restauranter

Hard Rock Hotel Tenerife byder på et væld af lækre restauranter og barer, hvilket sikrer dig en uforglemmelig ferie, når det kommer til de kulinariske oplevelser. Er du til store, lækre bøffer er Restaurant Montauk det helt rette sted for dig. Her kan du nyde en lækker bøf, som altid er stegt til perfektion, mens du ser solen gå ned over Atlanterhavet. Derudover kan du vælge at spise dine måltider i den indbydende buffetrestaurant, Sessions, som er alt andet end den typiske buffetrestaurant. Her er elegant indretning kombineret med en smuk udsigt til swimmingpoolen og gastronomi på højt niveau. Hard Rock Hotel Tenerife byder derudover også på en asiatisk restaurant med show-cooking og en restaurant, der har samlet de bedste retter fra Middelhavsområdet.

Afslut din aften i en af Hard Rock Hotel Tenerifes mange barer, hvor du kan nyde en lækker drink under åben himmel, mens du hører lidt god musik eller deler dine oplevelser fra golfbanen med hotellets andre gæster.

Spa og wellness

Ønsker du at forkæle dig selv med en lækker spaoplevelse, er der rig mulighed for dette på Hard Rock Hotel Tenerife. I det lækre indendørs spaområde finder du en swimmingpool, jacuzzi, sauna og dampbad. Derudover har du også mulighed for at bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, der altid udføres af det veluddannede personale i elegante omgivelser.

Er du mere til afslapning under solen, findes der også tre lækre udendørs swimmingpools, hvor du kan slappe af på en solstol med en kold drink eller tage en afkølende svømmetur. Desuden ligger Hard Rock Hotel Tenerife helt ud til stranden, så du har også mulighed for at boltre dig i bølgen blå.

Golfbane

En kort køretur fra Hard Rock Hotel Tenerife ligger Golf Costa Adeje, som byder op en golfoplevelse uden lige. Den 27 hullers golfbane er beliggende med den mest fantastiske udsigt over Atlanterhavet, hvilket kan være svært at holde øjnene fra. Golfbanen er kendt for sit kuperede terræn og hurtige greens, som kan give selv øvede golfere udfordringer.

Når du booker et golfophold på Hard Rock Hotel Tenerife, får du ikke alene et ophold på et helt fantastisk luksushotel med alle tænkelige faciliteter, du får også mulighed for at spille en spændende og udfordrende golfbane i kort afstand fra hotellet.

Hard Rock Hotel Tenerife faciliteter

 • 624 værelser
 • Restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hard Rock Hotel Tenerife

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hard Rock Hotel Tenerife

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hard Rock Hotel Tenerife
Avenida de Adeje 300
38678 Playa Paraíso, Adeje

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Hard Rock Hotel Tenerife

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!