Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel – En historisk herregård uden for Vejle, hvor du kan nyde den storslåede natur, gastronomi af høj klasse og golf på nogle af områdets bedste golfbaner

Haraldskær Sinatur Hotel

 • Slot
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 699 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Haraldskær Sinatur Hotel

Golfpakke 1

1 x overnatning
1 x økologisk morgenbuffet
1 x greenfee til Jelling GK eller Give GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
150-250 DKK tillæg for Vejle GK

Se detaljer

Golfpakke 2

1 x overnatning
1 x økologisk morgenbuffet
1 x 3-retters middag
1 x greenfee til Jelling GK eller Give GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse
150-250 DKK tillæg for Vejle GK

Se detaljer

Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel er et topmoderne golfhotel med næsten 600 år på bagen. Når du træder over dørtærsklen til hotellet, mærker du med det samme historien i murerne og den fantastiske atmosfære, du mødes af overalt på hotellet. Nyd et sansemættet golfophold, hvor historie, storslået natur, gastronomi fra øverste hylde samt spændende golfoplevelser konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig. 

Haraldskær Sinatur Hotel ligger i det naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Inden for kort køreafstand af hotellet finder du 3 fantastiske golfbaner, som med garanti kan give dig en spændende golfoplevelse, som du sent vil glemme.

Søger du et golfophold nær Vejle på en historisk herregård, hvor du kan spille golf på 3 fantastiske golfbaner, er Haraldskær Sinatur Hotel det oplagte valg for dig.

Golfbaner

Som gæst på Haraldskær Sinatur Hotel kan du vælge at spille golf på 3 forskellige golfbaner, Jelling GK, Give GK og Vejle GK, som alle ligger i kort køreafstand fra hotellet.

Jelling GK ligger en kort køretur på 8 km fra hotellet i naturskønne omgivelser omkranset af skov. Her venter der dig en 18 hullers golfbane, som kan give selv øvede golfere udfordringer. Fra flere huller har du en helt fantastisk udsigt til vand, og det kan være svært at løsrive sig fra den smukke natur og det rige dyreliv og holde fuld fokus på golfspillet.

Give GK ligger 25 km fra Haraldskær Sinatur Hotel og er en 18 hullers golfbane omkranset af marker og smuk natur. Golfbanen er anlagt med let kuperede fairways og hævede greens, der omhyggeligt er indpasset i terrænet. Banen er både fair og imødekommende, men byder på grund af sine 4 forskellige teesteder på gode udfordringer for spillere på alle niveauer.

Små 15 km øst for Haraldskær Sinatur Hotel ligger Vejle GK, som er en af Danmarks smukkeste og mest spændende 27 hullers golfbaner. Golfbanen er anlagt i en fredet skov med århundrede gamle bøgetræer, op og ned ad slugter og bakkedrag og mellem skov, småsøer og vandløb. Golfbanen byder på en helt fantastisk naturoplevelse og et rigt dyreliv, som du ikke oplever mange andre steder. De tre 9 hullers sløjfer har hvert sit karakteristika, hvilket giver dig en varieret golfrunde med masser af udfordringer.

Overnatning

De lyse og indbydende værelser på Haraldskær Sinatur Hotel indbyder til ro og hvile, så du kan være frisk til din golfrunde. Værelserne er indrettet med moderne og stilfulde møbler og indeholder komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har du en smuk udsigt til den omkringliggende natur med skov, marker og å, som du kan nyde efter en dag fuld af oplevelser.

Restaurant

Haraldskær Sinatur Hotel byder på lækre gourmetoplevelser i stemningsfulde historiske omgivelser. Nyd en lækker økologisk morgenbuffet, som en perfekt start på en oplevelsesrig dag.

Når du kommer tilbage til hotellet efter dagens golfrunde, venter der dig en lækker gourmetmiddag, som skifter efter sæsonen. I Haraldskær Sinatur Hotels kælder kan du nyde en hyggelig aften i den stemningsfulde restaurant med hvælvede lofter og blotlagte sten.

Er du på jagt efter et golfophold på en herregård med alt hvad det indebærer af stemning og historie, som du kan kombinere med golf på nogle af områdets bedste golfbaner, findes der ikke mange bedre valg end Haraldskær Sinatur Hotel.

Haraldskær Sinatur Hotel faciliteter

 • 51 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Haraldskær Sinatur Hotel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Haraldskær Sinatur Hotel

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Haraldskær Sinatur Hotel
Skibetvej 140
7100 Vejle

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.